„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

×
Codul embed a fost copiat

Mama fetiței al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele, într-un apartament din București, a fost reținută în Spania si a fost audiată in acest caz

Polițiștii români cooperează cu autoritățile din alte țări europene în căutarea partenerului femeii, considerat suspect în acest caz. Rudele barbatului cred că el ar putea fi in Olanda.

Femeia se angajase la o fermă din Spania, unde lucrează mai mulți români. Aceștia au filmat momentul în care i-au spus că autoritățile române au confirmat că persoana găsită decedată în lada canapelei este fiica ei de 12 ani. Femeia a negat însă că și-ar fi ucis copilul și le-a spus că nu știe nimic despre moartea fetiței sale, potrivit Antena3.

„Eu de unde să știu ce s-a întâmplat? Dacă eu mă sculam la 4:00 dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-său. Eu am dus-o de vreo două ori la taică-său, am dus-o până la poartă. Ăsta este adevărul!”, le-a spus femeia colegilor.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Oamenii au înrebat-o cum de nu plânge după fiica ei, la care ea a răspuns că: ”Nu pot, pe cuvântul meu, mă înțeapă inima dar nu pot! De când m-a trezit Nea Ion din somn, nu pot!”.

„Nu mi-am omorât copilul! Copilul stătea și la mama, venea și la mine, și se ducea și la taică-său. (...) Mama cu fostul, și eu cu fostul, nu suntem în relații bune. Dacă îmi spunea că vrea la tati, eu o duceam, luam mașina și o duceam până la poartă, ea intra în curte și eu plecam”, povestește mama fetiței”, a adăugat ea,conform sursei citate.

Colegii au acuzat-o că și-a ucis fiica, împreună cu iubitul ei, și apoi au fugit împreună din țară.

„Măi, dacă eram criminală, nu te omoram pe tine? Dacă eu eram vinovată, o mai sunam pe mama? Nu acopăr pe nimeni, nu știu nimic! Dacă eu știam, nu spuneam? Mă duceam la poliție, și dacă nu știam în română mă duceam cu telefonul și spuneam tot. Le spun tot, cum v-am spus și vouă, dar nu știu nimic!”, mai spune iritată femeia.

Medicii legiști au ajuns la concluzia că biata copilă, în vârstă de 12 ani, a avut parte de un sfârșit violent. Cel mai probabil, a fost ucisă înainte de Paşte şi ascunsă în canapea. Apoi mama fetei şi partenerul ei au părăsit România cu destinaţia Spania.

Văzând că fetiţa nu mai da niciun semn, tatăl biologic a dat-o dispărută pe 5 mai.

La nici 48 de ore de la descoperirea macabră, ofițerii serviciului omoruri din Poliția Capitalei au localizat-o pe mama fetiței într-un orășel din vestul Cataluniei. Așa că, la cererea anchetatorilor de la București, poliția spaniolă a organizat la ceas de seară o operațiune spectaculoasă în urma căreia femeia a fost reținută pentru a da explicații în acest caz.

Între timp, ofițerii din Poliția Capitalei l-au localizat iniţial pe partenerul femeii, tot în Lleida, Catalunia, dar deocamdată spaniolii nu au confirmat și reținerea lui. O altă informaţie primită de autorităţi spune că suspectul ar fi în Olanda.

Dacă vor ieși la iveală probe care să îi lege de crimă, pe numele celor doi vor fi emise mandate europene de arestare în baza cărora pot fi aduși în țară pentru a fi urmăriți penal.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
A luat două lanterne dintr-un magazin și a plecat. Ce a urmat i-a luat pe toți prin surprindere
A luat două lanterne dintr-un magazin și a plecat. Ce a urmat i-a luat pe toți prin surprindere

Un agent de pază la un magazin din Timişoara a ajuns la spital, marţi seara, după ce un client l-a lovit cu o mătură, potrivit IPJ Timiş.

Incendiu de amploare în Sibiu, în urma furtunii. Au ars 5.000 de tone de fân
Incendiu de amploare în Sibiu, în urma furtunii. Au ars 5.000 de tone de fân

Pompierii militari au intervenit, marţi după-amiază, în localitatea Jina pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o şură.

 

Stare de alertă într-un județ din România. „Duce la afectarea sănătăţii populaţiei”
Stare de alertă într-un județ din România. „Duce la afectarea sănătăţii populaţiei”

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a declarat stare de alertă în întreg judeţul, pentru 30 de zile, după ce operatorul de salubritate a refuzat că mai ridice gunoiul începând de luni.  

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă