Marte, planeta acțiunii, intră în Săgetător pe 24 noiembrie 2023. Ce urmează pentru toate zodiile

Marte in sagetator
Shutterstock

Marte este planeta acțiunii, energiei, pasiunii și îndeamnă la acțiune, inițiative, determinare și curaj. Marte își începe tranzitul prin zodia Săgetător, în 24 noiembrie, și va continua până pe 4 ianuarie 2024.  

Planeta acțiunii aduce multă energie în această perioadă, determinare, dorință de cunoaștere, explorare, aventuri, călătorii și experiențe noi de viață. În Săgetător, Marte se simte bine și este o poziție care împinge spre progres și experiențe pentru lărgirea orizonturilor.

Ce aduce tranzitul lui Marte în zodia Săgetător pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin zodia Săgetător, aduce preocupare pentru sectorul idealurilor, cunoașterii, filosofiei de viață, relației cu străinătatea, privind studiile și perfecționarea profesională. Berbecii vor dori să-și lărgească orizonturile, să plece într-o călătorie, să acumuleze informații într-un domeniu de interes pentru ei.

Taur

Pentru nativii Taur, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, activează sectorul intereselor financiare, al banilor pe care îi dețin cu alte persoane, în special cu partenerul de cuplu, al banilor proveniți din alte surse, dar și sectorul intimității și încrederii reciproce. Taurii vor fi determinați să intre în posesia unor bani sau bunuri, iar în planul relațional doresc să-și relanseze relația, să investească mai mult în apropierea de partener.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, activează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, urmează o perioadă dinamică în cuplu, iar Gemenii vor investi energie în relația de cuplu, iar dacă sunt singuri, să-și găsească un partener. Atenție la faptul că și în cuplu, și-n relațiile profesionale, s-ar putea să fie mai conflictuali!

Rac

Pentru nativii Rac, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, activează sectorul muncii și sănătății și nativii vor investi energie în sarcinile de serviciu, proiecte noi profesionale, dar și în adoptarea unui stil de viață sănătos. La serviciu, Racii vor fi determinați să se aventureze în proiecte, în care simt că merită să investească timp și energie.

Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, dinamizează sectorul iubirii, aventurilor romantice, relației cu copiii, creativității și pasiunilor. Cei singuri vor fi dornici de experiențe noi în planul sentimental, iar nativii care fac parte dintr-un cuplu vor dori să experimenteze mai mult viața alături de partener. De asemenea, Leii părinți se preocupă de activitățile copiilor, iar alți nativi pot să investească timp într-un proiect de creație.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, dinamizează sectorul vieții de familie, căminului, relațiile cu părinții, valorificarea unor bunuri patrimoniale. Urmează o perioadă dinamică și Fecioarele vor investi energie în aceste domenii, însă atenție că pot să apară și conflicte cu familia!

Balanță

Pentru nativii Balanță, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, activează sectorul comunicării, informațiilor, studiului personal, gândirea, interacționarea cu ceilalți și deplasările. Planeta acțiunii susține toate activitățile intelectuale, ajută în acumularea de cunoștințe, însă atenție la comunicare, care poate deveni mai impulsivă și la decizii, care se pot lua pripit!

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin zodia Săgetător, activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă, dar și sectorul stimei de sine. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească situație financiară și vor munci mai mult pentru a obține sume suplimentare de bani.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, le activează casa personalității și urmează o perioadă plină de energie și determinare. Săgetătorii sunt deschiși unor noi oportunități, să plece în călătorii, să experimenteze, să investească în pregătirea profesională, să flirteze, cucerească și sunt dornici de aventuri sau de a experimenta, împreună cu partenerul, diverse domenii.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, dinamizează casa frământărilor interioare, subconștientului, meditației și trecutului. Universul interior se activează și Capricornii analizează niște situații din trecut, la care s-ar putea să găsească rezolvare. Recomandarea astrelor este să stea departe de frici și temeri și să lase în spate trecutul.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, dinamizează planul relațiilor de prietenie, proiectele pe termen lung, viața socială. Nativii sunt preocupați să-și lărgească cercul de cunoștințe, își fac planuri mărețe și se dedică mai mult proiectelor. Atenție la faptul că pot deveni mai impulsivi în relațiile cu prietenii!

Pești

Pentru nativii Pești, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Săgetător, le dinamizează sectorul carierei și imaginii, iar nativii au șansa să se remarce profesional. Peștii vor da dovadă de multă energie și determinare în proiectele profesionale, au curaj și inițiative îndrăznețe, lucru care va fi apreciat și remarcat de către șefi.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune
Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune

Horoscop 11 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să ne bucurăm de susținere din partea unor oameni care ne apreciază, în timp ce pe alții o să-i convingem mai greu să fie cooperanți.

Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu
Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu

Horoscop 10 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să avem o stare de spirit bună, poate și pentru că facem, în sfârșit, pace cu noi înșine și o să alegem lucruri care vi se potrivesc.

Recomandări
Lovitură pentru președintele Joe Biden. Fiul său, Hunter, a fost declarat vinovat de toate cele 3 acuzații și va fi condamnat
Lovitură pentru președintele Joe Biden. Fiul său, Hunter, a fost declarat vinovat de toate cele 3 acuzații și va fi condamnat

Fiul președintelui Joe Biden, Hunter Biden, a fost condamnat marți de un juriu, pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă.  

Alegeri locale în România. Noi rezultate anunțate de BEC. PSD și PNL au strâns în total 70% din voturi
Alegeri locale în România. Noi rezultate anunțate de BEC. PSD și PNL au strâns în total 70% din voturi

Centralizarea tututor voturilor continuă, dar pentru PSD și PNL lucrurile sunt deja clare la nivel național.  

România, lovită de vijelii și caniculă. Furtunile au făcut prăpăd în mai multe județe din țară. Avertizarea ANM
România, lovită de vijelii și caniculă. Furtunile au făcut prăpăd în mai multe județe din țară. Avertizarea ANM

Vijelii și caniculă, așa am putea descrie vremea din ultimele 48 de ore de la noi din țară.