Luna Plină din zodia Berbec – 29 septembrie 2023 anunță o finalitate, concluzii și culegerea roadelor

luna plina in berbec
Shutterstock

Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, anunță încheieri de etape, o finalitate, concluzii, culegerea roadelor unor demersuri inițiate la Luna Nouă din 20 aprilie, din zodia Berbec, când s-au inițiat acțiuni și pornirea pe un alt drum.

Este un moment favorabil pentru a conștientiza daca nevoile noastre sunt îndeplinite în relație, iar dacă s-au făcut prea multe compromisuri, să facem o schimbare.

Marte, guvernatorul Berbecului, se află în Balanță, zodia relațiilor, și formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea Balanței, se află tot în aspect tensionat, de data aceasta cu Uranus, planeta imprevizibilului. În Balanță se mai află Soarele și Nodul Sud (karma). Așadar, ne putem aștepta la o culminare a unor evenimente care ar trebui să se încheie, să se clarifice în sfera relațiilor și parteneriatelor profesionale. De asemenea, pot avea loc evenimente imprevizibile, cu impact și încheierea unor relații nefucționale.

Ce aduce Luna Plină din zodia Berbec pentru fiecare zodie:

Luna Plină din 29 septembrie - Berbec

Luna Plină din zodia Berbec are loc în casa personalității și anunță încheierea unor etape în sfera relațională/sentimentală. Apar provocări în sectorul amoros și surprize, răsturnări de situație într-o relație, mai ales că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. De asemenea, în cuplurile mai vechi se poate trece la următorul nivel al relației.

Citește și
Cum iubesc zodiile de foc si aer
Cum iubesc zodiile de foc și de aer. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt cei mai înflăcărați iubiți
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Luna Plină din 29 septembrie - Taur

Luna Plină din zodia Berbec are loc în sectorul asociat frământărilor interioare, subconștientului, izolării și trecutului și anunță revelații, conștientizări, vindecări. Nativii pot înțelege unde au greșit, să îndrepte o situație, să facă pace cu cineva din trecut. Pentru că Venus, guvernatoarea lor în tranzit prin sectorul familial, formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului, au loc evenimente surpriză în viața de familie, în relațiile cu părinții, privind administrarea patrimoniului.

Luna Plină din 29 septembrie - Gemeni

Luna Plină din zodia Berbec le aduce Gemenilor preocupări pentru proiectele și planurile de viitor, unde au loc încheieri de etape. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în casa iubirii și aventurilor romantice, evenimente cu impact sau surprize pot să aibă loc în aceste domenii, să se încheie o relație de prietenie/iubire sau să treacă la un al nivel.

Luna Plină din 29 septembrie - Rac

Luna Plină din zodia Berbec anunță încheieri de etapă în planul profesional, obținerea unei funcții sau preluarea unui proiect. Pe de altă parte, pot să aibă loc evenimente în planul vieții de familie, se fac schimbări în casă, în spațiul de locuit, să apară un membru nou. Nativii Rac pot să aibă parte de evenimente, care aduc răsturnări de situație pe axa familie-carieră.

Luna Plină din 29 septembrie - Leu

Luna Plină din zodia Berbec le activează nativilor Leu sectorul comunicării, interacțiunii cu ceilalți, învățării și negocierilor. Totodată, se activează axa cunoașterii, a studiilor, filosofiei de viață și unele conversații pot duce spre schimbarea unei perspective asupra vieții sau către o direcție profesională la care nu s-au gândit până acum.

Luna Plină din 29 septembrie - Fecioară

Luna Plină din zodia Berbec le activează nativilor Fecioară sectorul intereselor financiare, a vieții intime și transformărilor profunde. Pot avea loc evenimente neașteptate, răsturnări în situația financiară, dar și-n relația de cuplu. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în zodia Balanță, nativii vor avea nevoie să-și dea mai multă valoare, să simtă că sunt apreciați în cuplu sau în sfera profesională.

Luna Plină din 29 septembrie - Balanță

Luna Plină din zodia Berbec aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor în planul relațional. Marte, guvernatorul Berbecului, se află în zodia lor, unde este Soarele și Nodul Sud (karma). Pentru că Venus, guvernatoarea Balanțelor, intră într-un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea ca Balanțele să aibă parte de schimbări cu impact.

Luna Plină din 29 septembrie - Scorpion

Luna Plină din zodia Berbec le activează nativilor Scorpion casa muncii, activitățile profesionale și starea de sănătate. Posibil să apară evenimente neașteptate, neprevăzute, care să schimbe cursul unui contract profesional. Pe de altă parte, Marte, guvernatorul Berbecului, dar și al lor, se află în zodia Balanță, pe sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului și poate aduce conștientizări, revelații, legate de direcția profesională.

Luna Plină din 29 septembrie - Săgetător

Luna Plină din zodia Berbec aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor talente. Posibil unii dintre nativi să se implice într-un proiect cu un prieten, să-și descopere o pasiune și să faca niște investiții. Totodată, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau au loc evenimente și răsturnări de situație în planul sentimental.

Luna Plină din 29 septembrie - Capricorn

Luna Plină din zodia Berbec anunță încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri, dar și concluzii cu privire la sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în casa carierei și a imaginii de sine, este posibil ca nativii să aibă revelații, să-și conștientizeze potențialul, să se afirme, să demonstreze șefilor că experiența și abilitățile îi recomandă într-o funcție.

Luna Plină din 29 septembrie - Vărsător

Luna Plină din zodia Berbec anunță finalizări, încheieri de etape în sectorul comunicării, informațiilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Se activează axa cunoașterii, sectorul credințelor și perfecționării profesionale. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în Balanță, nativii vor avea lucruri de clarificat, legate de sistemul de valori, convingerile și perspectiva asupra vieții.

Luna Plină din 29 septembrie - Pești

Luna Plină din zodia Berbec anunță finalizarea unor demersuri financiare, culegerea roadelor unor negocieri. Se activează axa financiară, iar Marte, guvernatorul Berbecului, în tranzit prin casa intereselor financiare, a transformărilor profunde și intimității, vine să îi determine să se pună mai mult în valoare, să câștige sume importante. Posibil, o schimbare în viziunea asupra vieții să îi ajute pe Pești să aibă conștientizări legate de relația de cuplu sau de relațiile din sfera profesională.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce urmează pentru zodii în săptămâna în care Luna Plină e în Berbec
Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce urmează pentru zodii în săptămâna în care Luna Plină e în Berbec

Săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023 este una plină de evenimente astrale, care vor aduce răsturnări de situație în viața zodiilor. Luna Plină din Berbec, din 29 septembrie este cel mai notabil aspect ale săptămânii.  

Cum iubesc zodiile de foc și de aer. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt cei mai înflăcărați iubiți
Cum iubesc zodiile de foc și de aer. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt cei mai înflăcărați iubiți

Persoanele născute în zodii de foc - Berbec, Leu și Săgetător - fac primul pas într-o relație, pentru că focul insuflă curaj, inițiative și dinamism.

Cioban batjocorit de patronul stânei, consilier PSD. I-a pus o talangă la gât și l-a pus să facă precum un berbec
Cioban batjocorit de patronul stânei, consilier PSD. I-a pus o talangă la gât și l-a pus să facă precum un berbec

Un cioban din Vaslui a fost batjocorit de patronul stânei la care lucrează. Acesta l-a pus să se comporte ca un berbec, l-a filmat și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Berbec - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație
Berbec - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Berbecul este primul semn al zodiacului și un adevărat lider. Este primul dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător), iar acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind neînfricat și curajos. Berbecul este un individ vibrant, vorbăreț și activ.

Horoscop lunar - aprilie 2023, explicat de Neti Sandu. Ce urmează pentru fiecare zodie în luna Berbecului
Horoscop lunar - aprilie 2023, explicat de Neti Sandu. Ce urmează pentru fiecare zodie în luna Berbecului

Pe 21 martie Soarele intră în Berbec și timp de o lună, berbecii sunt cei care conduc trenul celor 12 zodii. Neti Sandu a stat de vorba cu Andreea Marinescu, colega sa de la Știrile Dimineții, și a spus ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.