Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 5 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem abstracţie de lucrurile care nu ne convin şi or să conteze în ochii voştri doar cele care ne fac fericiţi şi le-aduc bucurie şi celor dragi nouă.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:


HOROSCOP 5 IULIE 2019 RAC

 

E posibil să daţi de un sponsor care să vă asigure banii cu care să dezvoltaţi un proiect care contează enorm pentru voi. O să primiţi un accept, luaţi un împrumut de la bancă, treceţi cu bine de un examen, un interviu, se clarifică o situaţie şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 LEU

 

Poate începeţi nişte reparaţii pe-acasă, aţi comandat nişte lucruri, piese de mobilier sau aparatură de uz casnic. Sunt şanse să primiţi o recompensă bănească, să vi se mulţumească pentru ce-aţi făcut în ultima vreme şi să ajungeţi şi-ntr-un fotoliu de şef.

Citește și
Horoscop 3 iulie 2019
Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii descoperă o nouă sursă de bani
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

HOROSCOP 5 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

Se poate să daţi curs unei invitaţii la plimbare, în excursie într-o staţiune turistică şi relaţia voastră de cuplu o să devină şi mai stabilă. Încă mai puteţi primi acei bani la care speraţi de multă vreme, dar cu un telefon, email, intraţi în audienţă şi insistaţi pe toate căile recuperaţi banii respectivi.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 BALANŢA

 

E un crescendo în sfera afectivă şi o să vă meargă şi mai bine dacă o să fiţi receptivi la cerinţele partenerului de cuplu. Se-anunță o perioadă mai bănoasă, poate mai luaţi din particular nişte bani ori poate aduce mai mulţi bani în casă partenerul de cuplu sau vindeţi ceva şi depuneţi banii în cont.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 SCORPION

 

Fiinţa iubită vrea să vă mutaţi altundeva, să-ncepeți o viaţă nouă şi dacă vi se pare oportun o s-o faceţi, dacă nu negociaţi. Vă faceţi planuri de relansare în carieră şi aveţi la dispoziţie zilele de week-end să compuneţi o strategie ca să atacaţi frontal de luni ascensiunea în carieră.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să-ntâlniţi pe cineva pe la întrunirile mondene şi să avansaţi rapid spre o căsătorie e anul vostru. Puteţi face o mişcare îndrăzneaţă, să plecaţi în străinătate la studii sau să lucraţi, să căpătaţi experienţă şi să atingeţi un alt nivel social.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Cineva cu care-aţi avut o neînţelegere va căuta să vă ceară scuze, poate aveţi şi voi ceva de spus şi o să se-ncheie totul cu bine. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pregătesc un proiect la care aţi putea lucra şi voi dacă v-ajunge timpul şi staţi bine şi cu resursele energetice.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe tiparul vostru şi să legaţi o relaţie sentimentală care să vă mângâie sufletul. Prietenii vă invită care-ncotro şi o să alegeţi ce vi se pare mai potrivit în raport cu starea voastră de spirit şi o să fie deconectant.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 PEŞTI

 

Vă gândiţi până luni la ce puteţi aduce nou în sfera profesională, ca să puteţi câştiga mai mulţi bani şi respectul şefilor. O să daţi dovadă de creativitate, o să lucraţi la ceva care poate fi vândut şi să v-aducă bani, pe lângă câştigul în plan sufletesc.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 BERBEC

 

Sfera sentimentală e vibrantă şi o să fiţi curtaţi de persoane care se regăsesc în felul vostru de a fi - şi-o să fie cineva care-o să vă placă. Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică vă duceţi 2, 3 zile în altă ţară şi vă-ntoarceţi de-acolo cu altă mână, revigoraţi.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 TAUR

 

Vă pregătiţi de un party, faceţi aprovizionare, îi convocaţi pe prieteni, să ştiţi câţi vin şi poate va mai ajută cineva la treabă. Poate vă ocupaţi de treburile casnice, după care o să ieşiţi cu prietenii, să practicaţi un sport, să vedeţi un film, vă duceţi la un spectacol şi o să fie deconectant.

HOROSCOP 5 IULIE 2019 GEMENI

 

Se poate să-ntâlniţi în grupul de prieteni pe cineva care să rezoneze în plan sentimental cu voi şi să formaţi un cuplu minunat. O să vă descurcaţi cu banii, dacă vreţi să daţi o fugă la malul mării şi să rămâneţi peste noapte c-aveţi nevoie de aer, de spaţiu, să faceţi mişcare şi să ieşiţi la socializare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 4 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Scorpionii pot câștiga bani printr-un proces
Horoscop 4 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Scorpionii pot câștiga bani printr-un proces

Horoscop 4 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Or să ne fie satisfăcute nişte curiozităţi, aflăm nişte cauze, dedesubturi ale unor situaţii care ne-au bulversat la un moment dat şi o să ştim ce-avem de făcut în continuare.

Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii descoperă o nouă sursă de bani
Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii descoperă o nouă sursă de bani

Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. Se răscolesc lucrurile şi la serviciu şi acasă şi va trebui să facem nişte schimbări ca să fie ordine, c-aşa nu mai merge.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă