Horoscop 26 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă mare de bani

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu rezolvări. O să le dăm de capăt problemelor de serviciu, chiar şi celor personale, de familie şi-o s-avem timp şi de noi, să facem acele lucruri pe care ni le-am propus de mult.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne fie milă de bani, să nu-i cheltuim pe toţi odată.

Horoscop 26 iulie 2019 LEU

 

O să fie mult de lucru la serviciu, iar dacă sunteţi în concediu v-apucaţi de ceva treabă pe-acasă şi o să aveţi spor, va mai ajută şi ai voştri. O să vă bucuraţi de nişte câştiguri, poate sunt nişte sume de bani pe care le-aţi revendicat mai demult şi abia acum s-au găsit resursele necesare.

Horoscop 26 iulie 2019 FECIOARĂ

 

Citește și
Horoscop 24 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 24 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au șansa unei noi relații
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

O să vă dea un semn de viaţă cineva care-şi doreşte să fiţi împreună dar nu eraţi pregătiţi să-ncepeti o viaţă nouă, acum însă vreţi. Se pare că vă invită cineva la reşedinţa din alt colţ de ţară, sau de lume şi o să vă prindă bine să staţi o zi, doua, dacă nu mai mult, să vă recreaţi, să schimbaţi peisajul.

Horoscop 26 iulie 2019 BALANŢĂ

 

O să cheltuiţi nişte bani ca să-i duceţi pe ai voştri la un ştrand, într-un parc de agrement, să vă repeziţi poate până la malul mării. Poate vă alăturaţi unui grup ca să faceţi o excursie, sau ca să daţi drumul unei activităţi de loisir şi o să fie mai antrenant aşa, decât singuri.

Horoscop 26 iulie 2019 SCORPION

 

E cineva dintr-o fostă relaţie, care va scoate la cafea să reînnodaţi relaţia că zice că s-a schimbat şi că vă iubeşte. O s-aveţi o discuţie cu şefii care poate că vor să vă trimită pe undeva, să vă dea şi altceva de lucru şi n-o să ziceţi nu, c-or să vă enumere şi avantajele.

Horoscop 26 iulie 2019 SĂGETĂTOR

 

O să obţineţi o diplomă, o semnătură şi o să legalizaţi o situaţie care de multă vreme va ţine în suspans. Va suna cineva din străinătate care v-aşteaptă să ajungeţi pe-acolo, sau poate vă daţi un punct de întâlnire în alt loc în care să vă petreceţi vacanţa.

Horoscop 26 iulie 2019 CAPRICORN

 

Poate faceţi cumva s-ajungeţi şi la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea sau poate chiar au apărut ceva probleme. E posibil să primiţi abia acum banii pe care i-aţi revendicat mai demult şi să-i puneţi deoparte fie pentru concediu, fie ca să reparaţi maşina, ori să vă luaţi altă nouă.

Horoscop 26 iulie 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate va mai luaţi câte ceva pentru casă, amenajaţi un spaţiu de relaxare pe terasă, în curte, pe balcon şi o să vă puteţi relaxa. Poate va trebui să daţi un răspuns unui angajator şi să vă şi apucaţi de treabă dacă v-aţi decis să intraţi în această combinaţie partenerială.

Horoscop 26 iulie 2019 PEŞTI

 

Se poate să aflaţi un rezultat medical şi să vi se recomande un tratament cu care să vă recuperaţi, să fiţi iarăşi în tonus. Vă puteţi bucura de un plus de prestigiu, la slujbă, în societate, acolo unde vă etalaţi toate calităţile şi o să lucraţi într-o altă echipă, la alt nivel.

Horoscop 26 iulie 2019 BERBEC

 

E posibil să luaţi nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi s-aveţi de buzunar ca să plecaţi pe undeva în plimbare, la distracţie. O să vă găsiţi trimp şi pentru preocupările deconectante, îi luaţi şi pe copii să facă mişcare, să vă dezmorţiţi cu toţii, ca să vă despovăraţi de griji şi de toate stresurile.


Horoscop 26 iulie 2019 TAUR

 

O s-apară cineva care visează la o relaţie cu voi şi dacă nu sunteţi prinşi într-o combinaţie o să ieşiţi pe la evenimente împreună. Va scoate cineva din zona de confort şi va duce într-un parc de aventuri, la o plimbare cu iaht, hidrobicicleta, cu parapanta sau faceţi altceva cu care nu sunteţi familiarizaţi.

Horoscop 26 iulie 2019 GEMENI

 

Se poate să primiţi - cadou - o excursie şi să daţi refresh vieţii voastre de cuplu, c-o să spargeţi monotonia. O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în valoarea voastră, poate vă finanţează un proiect, sau vă dă ok-ul pentru un alt nivel profesional.

Horoscop 26 iulie 2019 RAC

 

E posibil să luaţi din altă sursă bani, pe lângă salariu şi să fie un confort financiar care să vă permită să vă deplasaţi cu uşurinţă. La voi apar noutăţi - oameni care vor să petreceţi mai mult timp împreună, să plecaţi în vacanţă sau să colaboraţi la diverse proiecte care v-ar aduce notorietate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 25 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc azi o veste incredibilă
Horoscop 25 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc azi o veste incredibilă

Horoscop 25 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Aflăm lucruri noi şi care să ne bucure, poate se iveşte ocazia să le aducem veşti bune celor drag. Vibraţia zilei este 7 şi o să distingem adevărul din spatele unor falsuri.

Horoscop 24 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au șansa unei noi relații
Horoscop 24 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au șansa unei noi relații

Horoscop zilnic 24 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem eforturi serioase că să le dăm de capăt situaţiilor, deloc uşoare, dar o să ieşim învingători, chiar dacă nu de la prima încercare.

Horoscop 23 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă foare mare de bani
Horoscop 23 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă foare mare de bani

Horoscop zilnic 23 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Avem energie, curaj şi n-o să lăsăm să treacă o şansă pe lângă noi, ci o să atacăm obiective îndrăzneţe ca să ne bucurăm de succes. Vibraţia zilei este 5.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.