Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Vibrația zilei este 5 și aventura e la ea acasă, nu prea avem ce face.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Taur

Sunt lucruri pe care le-ați tot amânat și va trebui să vă achitați de toate obligațiile, că nu o să mai aveți încotro, că se fac presiuni, se insistă mereu.

E cineva care are nevoie de voi, vă vrea, poate, înapoi, că ați întrerupt o vreme relația și n-a fost bine pentru niciunul din voi.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Gemeni

Vi se face o ofertă îmbunătățită, că nu ați fost de acord cu banii pe care vi i-au propus angajatorii și pentru că v-ați plâns, au venit cu un surplus. Să vedeți.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate faceți ceva cu mașina, o duceți la reparat, sau vă luați alta, dacă vă permite bugetul.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Rac

O să primiți o invitație să plecați undeva în străinătate, chiar și cu treabă, sau poate de sărbători, dacă nu v-ați făcut, deja, alt program.

E posibil să le întindeți o mână de ajutor unor oameni care se află în criză de timp și poate îi susțineți cu ce vă e mai simplu, ca să nu fie nici pentru voi un chin.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Leu

Poate primiți o confirmare că vi s-a aprobat un credit bancar sau că o să puteți pleca de Paște undeva, că vi s-au rezervat locuri de cazare, că aveți nevoie de o gură de aer proaspăt să vă reveniți.

Se poate să luați parte la o reuniune de grup și să vă faceți noi relații ca să mai prindeți o colaborare, ceva.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Fecioară

O să aveți de semnat acte, poate aveți vreun examen sau o fi programat un interviu și e bine să fiți în formă și stăpâni pe situație.

Se poate să luați o decizie legată de viața de cuplu și o să aflați care sunt planurile pentru viitorul îndepărtat, vă căsătoriți sau nu.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Balanță

Ați avea de luat niște bani de undeva și să vă achitați ratele, facturile, după care programați ceva pentru weekend, ca să vă relaxați.

Poate vi se face din nou un apropo legat de o colaborare în care v-ați putea implica dacă vă convin banii, orele de muncă.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Scorpion

O agendă încărcată, poate aveți și treabă și întâlniri, care să vă epuizeze, dar o să trageți și niște foloase, ca să știți pe ce vă consumați energia.

Un tete-a-tete ar putea fi salvator, că o să primiți răspunsuri la întrebările pe care vi le-ați mai pus în ultima vreme, dar la care nu vi se răspundea.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Săgetător

Se poate să fi angajat o firmă care să vă renoveze ori să repare ceva acasă, sau pentru curățenie, să vă facă toată casa luna.

Vi se dă câștig de cauză într-o chestiune care ține de o proprietate, sau o despăgubire morală, că v-o fi fost șifonată imaginea.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Capricorn

O să faceți o investiție, poate vă luați o casă, ori o mașină și vă gestionați în așa fel banii încât să vă ajungă pentru sărbători, să le faceți cadouri frumoase celor dragi.

E un confort sufletesc pentru că ați primit un semn de viață de la cineva care v-a tot făcut curte, dar dispăruse. Promite să fie bine.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Vărsător

Poate vă întâlniți cu grupul să puneți la cale o excursie prin țară, imediat după Paște, sau înainte, e 1 Mai probabil.

Se observă cheltuieli neprevăzute, poate pentru că ați dat de niște promoții și vreți să profitați de ocazie.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Pești

Aveți energie, vă bucurați de niște oferte de job și chiar o să aveți de unde să alegeți, că lumea vă apreciază și vrea să lucrați împreună.

Se poate să interacționați în rețelele de socializare cu niște oameni care vă împărtășesc ideile, talentul și o să puteți alege o formă de colaborare.

Horoscop 23 aprilie 2024 - Berbec

Sunteți în formă maximă, vă pregătiți de o lansare la apă care o să vă aducă prestigiu, bani, influență și o să intrați în altă ligă, va fi un progres, un plus de imagine.

O problemă din trecut revine spre a fi rezolvată și o să-i dați un final fericit - poate are legătură cu relația sentimentală.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.