Horoscop 14 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se va îndeplini o mare dorință

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. O să prindem din zbor o șansă de a face rost de bani, de a nimeri un serviciu mai bun, de a face cunoștința cu cineva care va fi un porte-bonheur pentru noi.

Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în tot ce întreprindem.

Horoscop 14 martie 2024 - PEȘTI

Se poate să dați o probă de maturitate, o decizie și să luați o hotărâre, să încheiați o etapă în care nu vă mai regăsiți și să începeți o viață nouă, să o luați de la capăt cu... ceva.

Vi se face o ofertă fie de job, fie de colaborare, asta în funcție de disponibilitatea voastră.

Horoscop 14 martie 2024 - BERBEC

Un suflu de prospețime la voi, vă laudă șefii, colegii, lumea e drăguță cu voi și o să aveți și voi un gest asemănător de răspuns - o să fie frumos.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar care să nu vă dea bugetul peste cap, că mai aveți, parcă, niște rezerve.

Horoscop 14 martie 2024 - TAUR

Ceva ce v-ați dorit de multă vreme se poate întâmpla și să fiți și voi fericiți - poate fi o persoană care să vă facă fericiți, dacă nu e nimeni în viața voastră.

Poate se întâmplă ceva care să vă scoată din zona de confort și să vă țină în priză până-i dați de capăt situației.

Horoscop 14 martie 2024 - GEMENI

O să vă consultați cu niște specialiști ca să știți cum să abordați un proiect, o afacere, poate vreți să faceți o investiție și mai aveți nevoie de un sfat, o sugestie.

Este momentul să vă îngrijiți, cât se poate de serios, de sănătate, ca să fiți sănătoși tun, că aveți mari provocări din iunie încolo.

Horoscop 14 martie 2024 - RAC

Poate încă mai aveți ceva de plătit la vacanța pe care o să o petreceți în străinătate, sau e doar un city break și sunt bani de dat și o să aveți și de buzunar.

Vi se dă ok-ul pentru o inițiativă legată de un proiect, poate fi o afacere care are nevoie de un set de aprobări.

Horoscop 14 martie 2024 - LEU

Poate vi se încredințează o funcție și o să intrați serios în pâine că o să fie ceva treabă până capată culoare și să vă puteți liniști. E bine să aveți răbdare.

Se poate să vi se aprobe un credit și să vă căutați casă, ori ați găsit o mașină de cumpărat și nu aveți toți banii.

Horoscop 14 martie 2024 - FECIOARA

O întâlnire cu partenerii de afaceri ca să puneți pe roate o afacere și o să fiți dispuși să mai lăsați de la voi dacă sunteți într-adevăr interesați de colaborare.

Partenerul de cuplu are nevoie de un plus de atenție de la voi și o să faceți tot posibilul să petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop 14 martie 2024 - BALANȚA

Se poate să vă prezentați la un interviu și să fiți și acceptați, să începeți cât de curând lucrurile și să vă bucurați de rezultate.

O persoană tânără, șarmantă, vă scoate la plimbare, dacă nu aveți partener de viață și o să vedeți dacă aveți lucruri în comun.

Horoscop 14 martie 2024 - SCORPION

O vizită neașteptată și poate vă faceți program de ieșit în weekend la plimbare cu încă niște prieteni ca să vă vizitați niște locuri noi poate.

Este posibil să vă treziți cu un șef nou și să dureze ceva timp până să vă acomodați cu cerințele lui.

Horoscop 14 martie 2024 - SĂGETĂTOR

Vi se face o ofertă de colaborare și n-o să stați pe gânduri că vi se pare convenabilă, e în stilul vostru și o să munciți cu drag.

Vin bani, fie de la serviciu, fie din surse colaterale, și o să adunați o rezervă pentru escapadele turistice din week-end-uri.

Horoscop 14 martie 2024 - CAPRICORN

Se definitivează o situație, poate cu școala, sau cu actele, în general, că ați consumat și timp și energie ca să completați un dosar.

Poate o să fiți și mai prezenți pe rețelele de socializare și o să vi se acorde credit.

Horoscop 14 martie 2024 - VĂRSĂTOR

Poate le mai cereți niște bani în plus șefilor și s-ar putea să-i și primiți că e-ngăduit de sus din cer, astrele țin cu voi - îndrăzniți!

Este posibil să mai vină niște sume de bani pe filiera partenerului de cuplu, sau e o afacere de familie de pe urma căreia aveți de câștigat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.