Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc o mărire de salariu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem energie şi bunăvoinţa să facem tot ce ne-am propus, poate ne mai ajută şi cei din jurul nostru şi o să ajungem cu bine la linia de sosire.

Vibraţia zilei este 4 şi s-avem grijă de familie, să fim cu toţii sănătoşi.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Se observă o definitivare, semnaţi nişte acte care-aşteaptă de mult să intre în linie dreaptă şi o s-aveţi un statut clar. Vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu oferte de muncă şi ceva o să vi se potrivească şi se poate să ziceţi da, c-aveţi nevoie de o nouă provocare profesională.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Citește și
VIDEO. Cine e primarul care are doar 10 clase, a candidat de unul singur și are o poveste de viață specială

Poate vă schimbaţi look-ul, investiţi nişte bani în vestimentaţie, vă duceţi la tuns, la cosmetică, la tot ce ştiţi că v-ar face mai fresh. E animaţie la voi, sunt lucruri noi care-or să vă acapareze, vă stârnesc interesul şi o să se schimbe ceva în bine, o s-aveţi o viaţă mai frumoasă.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi un plus de apreciere din partea breslei. Poate scoateţi din banii puşi într-un depozit să vă luaţi altă maşină sau să o duceţi la reparat, la service pe cea de-acasă, asta ca să nu va lase-n drum.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă luaţi bilete de cazare într-o staţiune de agrement şi să-i spuneţi în ultima clipă, vineri, când plecaţi, fiinţei iubite. Se poate să apară oportunitatea de a vă lua o casă, şi să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită, să aveţi o familie, să lăsaţi deoparte stilul vostru independent.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Vă faceţi voi remarcaţi prin ceva anume care să atragă un public şi să vă facă să plusaţi cu ce mai aveţi voi acolo, în arsenal - ca talente. E posibil să vă treziţi cu o primă, o mărire de salariu şi să vă crească rapid stima de sine, mai ales că nu mai credeaţi că se poate-ntampla ceva care să vă ia prin surprindere.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să recuperaţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de prin vara şi o să fie un confort financiar. O s-aveţi rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, se poate să plecaţi şi în deplasare dacă şefii vă cer acest lucru şi o să ciupiţi şi o zi jumătate, cam aşa de respiro.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Cineva dintr-o relaţie care n-a mers vă cauta şi dacă nici voi nu v-aţi găsit pe cineva compatibil, vedeţi cam ce simţiţi. Se poate să staţi la discuţii cu nişte oameni care vă propun o afacere şi pentru care vă simţiţi în stare, c-aveţi potenţial şi nevoie de bani - se pare.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Relaţia de cuplu are de câştigat stabilitate şi poate-o să vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Apar proiecte noi la serviciu şi o să luaţi în serios orice aţi avea de făcut, pentru că vreţi să câştigaţi bani şi prestigiu.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

E cineva care-şi doreşte să fiţi împreună, s-aveţi copii şi o să fie pe sufletul vostru că şi voi vă doriţi acelaşi lucru. O să petreceţi o parte din timpul liber cu activităţi care vă fac plăcere şi o să puteţi şi lucra ceva normal, şi să vindeţi produsele respective.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

Poate-o să investiţi nişte bani pentru educaţia copiilor, să le plătiţi nişte cursuri speciale, să practice vreun sport, să-nveţe să cânte la un instrument. Încă mai aveţi câte ceva de făcut pe-acasă şi să vă ocupaţi şi de sănătatea alor voştri, şi dea voastră bineînţeles şi o să trebuiască s-aveţi şi o rezervă de bani ca să vă descurcaţi.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, poate mai mult pentru copii, o fi ceva pe care vi l-aţi propus mai demult. O să puteţi semna acte, să reactualizaţi cârduri, legitimaţii ca să aveţi liberă trecere peste tot şi să scăpaţi şi de nişte restante ca să încheiaţi anul cu bine, fără datorii.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să va-nscrieți la nişte cursuri ca să câştigaţi mai mulţi bani la salariu şi să puteţi susţine toate cheltuielile familiei. Aţi putea lucra pe mai multe fronturi, s-aveţi şi nişte colaborări care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi să strângeţi o rezervă pentru sărbători.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 12 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea probleme de sănătate
Horoscop 12 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea probleme de sănătate

Horoscop 12 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună plină cu rezolvări. Lucrurile pe care le-am ținut la secret ies la iveală și o să ne eliberăm, o să ne facem viața mai ușoară și mai frumoasă.

Recomandări
Rezultate alegeri locale 2024. În continuare, probleme mari la Sectoarele 1 și 2, conduse de Clotilde Armand și Radu Mihaiu
Rezultate alegeri locale 2024. În continuare, probleme mari la Sectoarele 1 și 2, conduse de Clotilde Armand și Radu Mihaiu

La trei zile de la alegerile locale din 9 iunie încă se numără voturi, după ce președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a interzis - până la obținerea datelor finale - orice întrerupere a procesului de verificare și centralizare.  

Cătălin Drulă cere demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente: Frauda electorală nu trebuie tolerată
Cătălin Drulă cere demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente: Frauda electorală nu trebuie tolerată

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis "cele mai mari fraude electorale" din istoria recentă.

Motivul pentru care INS nu a mai putut anunța azi statisticile legate de salariul mediu pe economie pentru luna aprilie
Motivul pentru care INS nu a mai putut anunța azi statisticile legate de salariul mediu pe economie pentru luna aprilie

Astăzi, 12 iunie, Institutul Național de Statistică ar fi trebuit să anunțe, conform calendarului oficial, statistica legată de starea și de evoluția salariului mediu pe economie la nivelul lunii aprilie. Ieri INS a anunțat că amână datele.