Ce aduce Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie 2023, pentru fiecare zodie. Pregătiți-vă de curățenie!

Luna noua in fecioara
Shutterstock

Luna Nouă din 15 septembrie activează zodia Fecioară și ne invită la curățenie, analiză și organizare. Avem ocazia să remediem și să găsim soluții la domeniile din viața noastră, care nu mai funcționează, să eliminăm ce ne ține în loc.  

Fenomenul astral invită la schimbări, care privesc locul de muncă, starea de sănătate, reorganizarea spațiului de locuit sau de la serviciu.

Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce surprize, schimbări bruște în planuri sau răsturnări de situație.

În aceeași zi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă și comunicarea/interacționarea cu ceilalți devine mai ușoară.

Luna Nouă marchează începutul unei etape noi, este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează domeniile guvernate de zodia în care se formează. Domeniul în care se începe acum o nouă etapă, se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Fecioară. Atunci se vor culege roadele a ce inițiem acum.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Domeniile în care se formează Luna Nouă din zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în sectorul sănătății, muncii, rutinei zilnice și relațiilor cu colegii. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate răsturna planurile nativilor, dar aduce oportunități financiare. Neptun, din zodia Pești, se află față în față cu Luna Nouă și scoate la iveală secrete, așa că recomandarea astrelor este ca nativii să aibă grijă la negocieri, înțelegeri sau încheieri de contracte.

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Fecioară aduce noi începuturi în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, valorificării unui talent, dar și relațiilor cu copiii. Pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității nativilor, face parte din configurația astrală, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație într-o relație de iubire, într-un proiect de creație, în relațiile cu copiii. Pe de altă parte, Neptun, din zodia Pești, ar putea să aducă evenimente sau situații confuze în relațiile cu prietenii sau în proiectele profesionale. Nu sunt recomandate decizii importante.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în planul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, spațiului de locuit și administrării unor bunuri imobiliare.

Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în aspect armonios cu fenomenul de Lună Nouă și poate să aducă revelații, conștientizări și vindecări, legate de niște probleme emoționale mai vechi din relația cu părinții. În planul carierei și activităților profesionale, pot să apară dezamăgiri în relațiile cu șefii sau cu cineva cu putere de decizie, așa că, recomandarea astrelor este să aibă grijă și să nu dea curs unor propuneri venite din partea acestora.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, studiului personal, deplasărilor și relațiilor cu frații. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, semn că pot să apară surprize de la prieteni sau în proiectele profesionale. Neptun, în tranzit prin casa principiilor și direcției profesionale, se află față în fața cu fenomenul de Lună Nouă și ar putea să aducă unele confuzii, așa că mai bine nu se iau decizii importante.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în planul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa carierei și este posibil să apară oportunități, în care nativii să-și pună în valoare creativitatea și valoarea. Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, planeta iluziilor, așa că este posibil ca unele planuri legate de situația financiară, a banilor proveniți din alte surse, să nu fie susținute și nativii să se păcălească, dacă accesează un credit sau un împrumut pe termen lung.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară,Luna Nouă le deschide noi începuturi în planul personal. Este momentul lor de afirmare din an, de relansare personală, în care pot lua decizii importante. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa principiilor și convingerilor de viață, și poate aduce surprize legate de o călătorie, începerea unor studii sau a unor schimburi de experiență profesională. Pe de altă parte, mare atenție la decizii, care privesc relațiile, pentru că Luna Nouă se află față în față cu Neptun, care aduce confuzie. Este posibil ca nativii să ia decizii eronate în relație. Recomandarea astrelor este să mai aștepte să ia o decizie importantă în planul relațiilor, să se asigure că nu greșesc.

Balanță

Pentru nativii Balanță,Luna Nouă din zodia Fecioară invită la o introspecție și la eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în progres. Luna Nouă activează sectorul frământărilor interioare, trecutului, subconștientului și spiritualității. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa intereselor financiare, așa că nativii pot avea surprize plăcute în planul financiar, să găsească soluții sau să rezolve un context financiar.

Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun din casa muncii, așa că este posibil să apară situații confuze la locul de muncă, în relațiile cu colegii și Balanțele să simtă că ceva nu este în ordine.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Este un moment favorabil începerii unui proiect sau pentru îmbunătățirea unuia la care deja lucrează. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale, asocierilor și vin oportunități, surprize și răsturnări de situație.Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, din casa iubirii și aventurilor romantice, a relațiilor cu copiii sau privind un proiect de creație. Posibil să existe confuzie sau iluzii prea mari în legătură cu o poveste de iubire, așa că, recomandarea astrelor este să aștepte în luarea unor decizii importante în planul amoros.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în planul carierei, imaginii și reputației profesionale, a relației cu șefii sau cu persoane cu autoritate. Este un moment favorabil pentru îmbunătățirea și găsirea unor soluții pentru activitățile profesionale și obiectivelor pe termen lung. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii și sănătății, așa că vin oportunități prin intermediul locului de muncă. De asemenea, și starea de sănătate se poate îmbunătăți pentru cei care adoptă un regim de viață sănătos. Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, din casa vieții de familie, și este posibil să apară confuzie în luarea unor decizii care țin de casă, familie, locuință.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în sectorul asociat credințelor, principiilor, filosofiei de viață, relațiilor cu persoane din străinătate, calatoriilor, perfecționării profesionale sau studiilor. Este un moment favorabil dezvoltării personale, creșterii și lărgirii orizonturilor. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unui talent. Așadar, apar oportunități în dragoste, surprize și evenimente neașteptate într-un proiect personal. Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, din sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți, așa că sunt de evitat decizii importante, pentru că Neptun aduce confuzie, iluzii și dezamăgiri.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor dețintuți la comun cu partenerul sau alte persoane, privind creditele, impozitele, dar și o transformare profundă, legată de începerea unui regim de viață sănătos, privind intimitatea și încrederea reciprocă în cuplu. Din configurația astrală face parte și Uranus, guvernatorul nativilor, care anunță evenimente neașteptate, schimbări și răsturnări de situație, dar și oportunități legate de viața de familie, spațiul de locuit, relația cu părinții sau patrimoniul. Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, din casa banilor. Nu sunt recomandate speculații financiare sau decizii financiare importante, pentru că este posibil să fie multă confuzie și hotărâri eronate.

Pești

Pentru nativii Pești,Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi începuturi în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale. Este un moment favorabil pentru îmbunătățirea relațiilor. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării și informațiilor, așa că, vești sau informații pot aduce oportunități în relație sau din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, Luna Nouă se află față în față cu Neptun, din casa identității, așa că nu sunt recomandate decizii importante, pentru că pot afecta obiectivele personale din perioada următoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.