Actrița care a apărut cu sânii la vedere pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. GALERIE FOTO

Mariacarla Boscono Festival Film Venetia - 3
Getty

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția a fost plin de ținute extravagante în prima zi a festivalului. Care mai de care mai aranjate, vedetele au pășit pe covor sub atenția reflectoarelor.

Însă una dintre vedete nu va fi uitată prea repede după apariția de miercuri. Mariacarla Boscono,model și actriță italiană, a apărut pe covorul roșu purtând o rochie cu sânii la vedere, aceștia fiind “acoperiți” de voal.

Mariacarla Boscono a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 și a prezentat pe podiumurile principalelor săptămâni și festivaluri ale modei din întreaga lume, inclusiv la Săptămâna modei de la Milano, Săptămâna modei de la New York și Săptămâna modei de la Paris.

În 2005, timp de două săptămâni a participat la 70 de prezentări din trei orașe, Milano, New York și Paris, stabilind un record mondial.

Vogue Paris a declarat-o unul dintre primele 30 de modele ale anilor 2000, iar în 2005 a câștigat aproximativ 3.500.000 de dolari într-un an.

Citește și
Festivalul de Film de la Veneția 2022
Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cât durează, cine participă și care este programul
VIDEO. Cine e primarul care are doar 10 clase, a candidat de unul singur și are o poveste de viață specială

Cea de-a 79 ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția a început miercuri, 31 august 2022 și durează până pe 10 septembrie.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
A început Festivalul de Film de la Veneția 2022. Ținute excentrice pe covorul roșu. GALERIE FOTO
A început Festivalul de Film de la Veneția 2022. Ținute excentrice pe covorul roșu. GALERIE FOTO

Covorul roșu a fost întins, pentru ca miercuri seara, începe la Palazzo del Cinema, Festivalul de Film de la Veneția.

Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cât durează, cine participă și care este programul
Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cât durează, cine participă și care este programul

Festivalul de film de la Veneția sau Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica della Biennale di Venezia este cel mai vechi festival de film din lume. Prima ediție a festivalului s-a desfășurat între 6 și 21 august 1932.

Începe festivalul de la Veneția. Alberto Barbera: „Va fi foarte aglomerat pe covorul roșu”
Începe festivalul de la Veneția. Alberto Barbera: „Va fi foarte aglomerat pe covorul roșu”

Veneţia devine, pentru următoarele zece zile, cetatea filmului. O mulțime de vedete sunt așteptate la deschiderea celui mai vechi festival de film din lume, ajuns la cea de-a 79-a ediție.

Recomandări
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei

Președintele maghiar Viktor Orbán și șeful NATO, Jens Stoltenberg, au ajuns la un acord, după o zi de negocieri "dificile".  

Cătălin Drulă cere demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente: Frauda electorală nu trebuie tolerată
Cătălin Drulă cere demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente: Frauda electorală nu trebuie tolerată

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis "cele mai mari fraude electorale" din istoria recentă.

România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă
România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă

România se află într-o poziție tristă în topul risipei alimentare din Uniunea Europeană, ocupând locul 1, cu o cantitate estimată de 2,5 milioane de tone aruncate anual. Mâncatul sănătos este un pas important în combaterea risipei alimentare.