PARTENERIAT Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează…

aisec

AIESEC, cea mai mare organizație de studenți la nivel internațional, caută membrii, să se alăture pentru a crea noi povești de leadership împreună.

AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri la nivel global, existând din 1948, activând în peste 100 țări în momentul actual.

De ce AIESEC?

În AIESEC, membrii organizației au ocazia să își dezvolte soft și hard skills, care vor fi utile pentru viitor, să își crească rețeaua de networking, dar mai ales să lucreze împreună cu parteneri AIESEC.

Cea mai bună parte, este că există șanse ridicate de a cunoaște persoane și de a-ți face prieteni de peste tot. Ideea principală este ca tinerii să-și dezvolte abilitățile și să-și modeleze viitorul pentru a face o schimbare în societate prin experiența practică și oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă AIESEC.

Ce se poate dezvolta în AIESEC?

Odată intrați în acest ONG, tinerii au ocazia de a învăța câte puțin din fiecare domeniu de interes și actual în zilele de astăzi. Cele mai predominate începând de la cunoștințe de la HR, Finance, Marketing, la Customer Experience, Vânzări ori Events Management. Pe partea de abilități care se pot dezvoltă în AIESEC, sunt următoarele: marketing B2C, public speaking, PR, project management, vânzări B2B, graphic design or copywriting.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

În AIESEC mereu se promovează învățarea într-un mod practic, tinerii fiind puși în situații în care trebuie să învețe să analizeze, să ia o decizie sau chiar să implementeze mai departe. Fapte ce pot deveni extrem de utile și folositoare și într-o viitoare carieră, întrucât AIESEC pregătește tinerii și pentru piață muncii.

De ce trecem pe albastru?

AIESEC a fost întotdeauna identificat prin culoarea albastră, denotând culoarea leadership-ului. De-a lungul anilor, AIESEC a fost mereu reprezentat de culoarea albastră, iar de dată această și mai mult ideea de a lua acțiune, de a îți întrece limitele, de a avea curaj, de a ieși din zona de confort, pentru un viitor mai strălucit.

„Trecem pe albastru”, este despre persoanele care for să facă parte dintr-o schimbare, să aducă un împact și să facă partea din această mișcare a leadership-ului. Prin această campanie AIESEC își propune să încurajeze cât mai mulți tineri să urmeze această mișcare și să treacă pe albastru împreună.

Cum a fost până acum experiență unui membru AIESEC?

Andrei, membru AIESEC în Universitatea din București ne povestește despre experiența lui și ne spune în felul următor: “Pentru mine experiența AIESEC a însemnat dezvoltare, din toate planurile. Prin AIESEC am reușit să învăț cum funcționează o organizație și ce înseamnă teamwork, ce înseamnă să fii un lider pentru echipa ta și cât de importantă este comunicarea pentru a avea rezultate cât mai bune. Am reușit să îmi dezvolt skill-urile necesare pentru carieră mea printr-un mediu practic și challenging, împreună cu oameni dispuși să te ajute oricând și să îți fie alături.”

Ești gata să treci pe albastru împreuna cu AIESEC? Dă start experienței tale de leadership și înscrie-te aici cât mai repede.

În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale. 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă