(P) Cum se alege un zidar de calitate

pub
StirilePROTV

Un zidar calificat și care cunoaște foarte bine toate secretele acestei meserii extrem de căutate, poate fi de multe ori greu de găsit. Aceasta pentru că vorbim de cea mai căutată meserie în domeniul construcțiilor.

Atunci când cauți un zidar și te aștepți ca această să execute o lucrare de calitate ia în calcul faptul că acesta este în general bine plătit, iar un preț mai mic poate presupune un compromis pentru tine, mai ales atunci când vrei calitate și timp de execuție mic. De regulă este bine să alegi un zidar calificat, care poate să îți ofere o garanție a calității lucrării și mai ales o persoană care dă dovadă de seriozitate. Iar ca să găsești un astfel de profesionist, cel mai bine este să cauți în surse sigure.

Pentru că atunci când ai în față mai multe oferte de servicii prestate de zidari, îți va fi dificil să realizezi care este cel mai potrivit pentru ceea ce ai tu de făcut, iată câteva aspecte de care ai putea ține seama pentru a alege un adevărat profesionist în meseria sa.

Zidar cu experiență vs. zidar începător, ce să alegi?

 

Între un zidar cu experiență și un zidar începător, care ar fi mai potrivit? În această privință, ambele variante pot fi la fel de bune. Ține cont că zidarul pe care îl alegi să fie unul calificat, pentru că doar așa va putea executa în cele mai bune condiții lucrarea. Un zidar cu experiență este posibil să ofere un timp de execuție mai scurt, în comparație cu unul care este la început de drum. În egală măsură, un zidar care abia a terminat o școală de meserii, poate veni cu soluții noi, adaptate cerințelor, materialelor și tendințelor actuale. Între cele două tipuri de zidari, este posibil să fie și o diferență de preț. Așadar, atunci când ai de ales, ține cont de complexitatea lucrării, de rezultatul pe care vrei să îl obții și de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Tipul lucrării pe care o are de executat

 

Tipul lucrării pe care o ai de făcut este o altă condiții ce trebuie avută în vedere atunci când vrei să angajezi un zidar. La fel că în orice altă meserie, și zidari sunt mai pricepuți în anumite tipuri de proiecte sau când lucrează cu anumite materiale și acest lucru ar putea să te ajute, atunci când vrei să îl alegi pe cel mai bun. Experiența zidarului în lucru cu anumite materiale poate să fie un indiciu important care îți va ușura alegerea. Poți angaja un zidar pentru multe tipuri de lucrări, cum ar fi construirea unui garaj sau doar a unui perete, până la reconstrucția mansardei, adăugarea unei grădini de iarnă, la construirea unei case de la zero.

Citește și
Clotilde Armand, acuzații: „Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă… Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică”

Bugetul pe care îl aloci

 

Cu toate că nu ar trebui să fie un factor diferențiator, bugetul condiționează de multe ori atât echipa pe care o angajezi pentru lucrare, cât și calitatea materialelor. Un buget mic, va însemna cel mai probabil și o calitate mai slabă a rezultatului lucrării. Atunci când nu ești limitat de bani, alege să investești în calitate, inclusiv la capitolul servicii. Un zidar care are pretenții financiare mai mari decât media pieței, să spunem, ar trebui să ofere și rezultate pe măsură. Când alegi un zidar și în același timp vei plăti și mai mult pe munca lui, alege în cunoștință de cauză.

Caută pe un site de specialitate, unde fiecare dintre cei prezenți acolo, pot oferi și garanția calității muncii prestate. Documentează-te și vezi dacă există recomandări despre respectivul zidar și păreri ale altor persoane care au mai lucrat cu el. Chiar dacă unele lucrări în casă sau în jurul casei ți se par ușoare și te gândești de multe ori că ai putea să le rezolvi de unul singur, angajând un zidar vei ajunge în final la concluzia că ai economisit atât bani cât și timp, procedând în acest fel.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
Secetă extremă în România. Meteorologii vorbesc despre un fenomen îngrijorător. Oamenii își fac rezerve de apă
Secetă extremă în România. Meteorologii vorbesc despre un fenomen îngrijorător. Oamenii își fac rezerve de apă

Deși suntem abia la începutul verii, ne confruntăm deja cu secetă extremă. În sudul și estul țării au secat fântânile, iar în unele localități oamenii au restricții pe timpul zilei la apa curentă, așa că prețuiesc fiecare picătură.  

Alianța PSD-PNL a primit aproape jumătate din voturi la alegerile europarlamentare. Ce arată datele BEC
Alianța PSD-PNL a primit aproape jumătate din voturi la alegerile europarlamentare. Ce arată datele BEC

Rezultatele centralizate până acum de Biroul Electoral Central confirmă că PSD și PNL au adunat împreună 70 la sută dintre voturile pentru primarii și consilierii locali.

Rusia a lansat un atac cu rachete şi drone asupra Kievului. Alertele de raid aerian au durat mai multe ore în toată Ucraina
Rusia a lansat un atac cu rachete şi drone asupra Kievului. Alertele de raid aerian au durat mai multe ore în toată Ucraina

Rusia a lansat, miercuri dimineaţă, un atac cu rachete şi drone asupra Kievului, informaţiile preliminare arătând că nu au existat răniţi sau pagube în capitala ucraineană, a anunţat armata ucraineană, transmite Reuters.