(P) Cum să prelungești viața unei terase. Amenajare în 3 pași, cu o pergolă retractabilă

(P) Cum să prelungești viața unei terase. Amenajare în 3 pași, cu o pergola retractabilă

Există afaceri în domeniul HoReCa a căror activitate începe odată cu venirea sezonului cald, și se termină odată cu venirea frigului.

Astfel, investițiile pe care le fac administratorii în locațiile lor nu au timp să se amortizeze. Despre cum să prelungești viața unei terase astfel încât să profiți de investițiile făcute, povestim în rândurile următoare. Alături vin și idei de amenajare a terasei în 3 pași, cu o pergolă retractabilă și alte soluții moderne.

Vremurile prin care trecem ne demonstrează faptul că un plan de rezervă e întotdeauna de ajutor. Iar în ceea ce privește terasele, companii specializate precum Sun Leader te sprijină cu planuri de rezervă pentru întregul an.

Ce trebuie să faci ca să prelungești viața unei terase?


1. Acoperă terasa cu un acoperiș retractabil


Primul pas pentru prelungirea vieții terasei este acoperirea acesteia. O terasă modernă care să facă față cerințelor de astăzi și să atragă vizitatori, are nevoie de echipamente și accesorii pe măsură. O pergolă retractabilă este soluția de acoperire care împacă nevoile unei terase pentru fiecare anotimp.
Printre multe altele, beneficiile vizibile ale unei pergole retractabile sunt:

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români


• Controlul facil din telecomandă. Acoperișul se poate deschide și închide în orice moment, iar terasele pot fi adaptate vremii cu ajutorul motorizării: control rapid prin telecomandă și aplicație mobilă.
• Impermeabilitate. Materialele folosite sunt calitative, rezistente și ... impermeabile. Astfel, de la utilizarea unor produse sezoniere care depind de vremea de afară treci rapid și sigur la o soluție All Seasons.
• Personalizare. O pergolă retractabilă poate fi adaptată spațiului unde se instalează, alegând designul sau dimensiunile favorabile. De asemenea, există posibilitatea de a adăuga sisteme de iluminare, senzori sau închideri laterale pentru un confort sporit.

2. Închide terasa cu sisteme de sticlă glisantă


După ce ai trecut de acoperirea terasei, înclină-ți atenția spre beneficiile aduse de închiderea ei cu sticlă. Și nu ai puține opțiuni din care să alegi: sisteme de sticlă glisantă manual și sisteme de sticlă culisantă electric care pot transforma terasa într-o oază de relaxare.
Printre câteva din beneficiile unei terase închise cu sticlă se numără și:


• Prelungirea sezonului de utilizare a terasei, cu cel puțin 3 luni. Închiderea unei terase cu sticlă permite folosirea spațiului pe tot timpul anului, fără probleme. Astfel, în sezonul rece de iarnă terasa poate găzdui vizitatori în mod constant.
• Estomparea efectului de seră. Marele avantaj al sistemelor glisante este fiabilitatea lor: pot fi deschise oricând pentru aerisirea terasei. Pe timp de vară, o terasă închisă se poate transforma în câteva secunde într-un spațiu deschis.
• Păstrarea panoramei. Pereții din sticlă nu se compară cu nimic atunci când vine vorba de priveliște. Iar o panoramă frumoasă oferă o stare de bine prelungită.

3. Accesorizează terasa!


Atunci când acoperirea și închiderea terasei sunt rezolvate, te poți gândi și la încălzirea sau răcirea acesteia, la extra-umbrire sau la amenajare cu deck sau mobilier. Pe piață există puține companii care îți pot oferi sprijin în amenajarea terasei de la cap la coadă – iar atunci când le găsești, accesează-le ajutorul!
Acum, că știi cum să prelungești viața unei terase, poți apela și tu la sprijinul specialiștilor în amenajări. Companii precum Sun Leader îți pot arăta cum să abordezi această amenajare în 3 pași, cu o pergolă retractabilă și accesorii.

 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă