(P) 7 criterii în funcție de care să alegi îmbrăcămintea și încălțămintea pentru sezonul rece

(P) 7 criterii în funcție de care sa alegi îmbrăcămintea și încălțămintea pentru sezonul rece
Freepic

Simți că temperaturile scăzute te-au luat prin surprindere? Înseamnă că este momentul să îți reorganizezi garderoba pentru sezonul rece.

Dacă ai nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați care să îți ofere confort termic, dar și libertate de mișcare, trebuie să afli care sunt cele mai importante criterii în funcție de care să alegi.

De la materiale și croială, la design și sfaturi de purtare pentru un look cool, le bifăm pe toate într-un ghid scurt și ușor de urmărit la următoarea sesiune de cumpărături.

Află care sunt cele mai importante caracteristici ale gecilor de toamna-iarna pentru barbati, dar și care sunt cele mai importante detalii de care să ții cont când alegi ghete de barbati pentru sezonul rece.

Criterii pentru alegerea îmbrăcămintei de bărbați pentru sezonul rece

Cum îți alegi îmbrăcămintea de bărbați pentru sezonul rece? Ești atent la materialele folosite sau contează mai mult croiala și aspectul exterior? Dacă vrei să transformi cumpărăturile într-o activitatea relaxantă, îți recomandăm să citești în continuare. Ți-am pregătit un ghid scurt cu cele mai importante criterii de care să ții cont pentru alegerea îmbrăcămintei pentru bărbați în sezonul rece. Fie că ai nevoie de îmbrăcăminte sport de bărbați, fie că preferi piesele vestimentare versatile, bifează fiecare detaliu de mai jos când alegi îmbrăcămintea de iarnă.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Cel mai important criteriu este mixul de materiale folosit la confecționarea hainelor. Îmbrăcămintea de bărbați pentru iarnă trebuie să îți ofere, mai presus de orice, confort termic și protecție la temperaturi scăzute. Iar acestea le obții doar prin alegerea unor haine de bărbați realizate din materiale precum fleece, polar, țesături sintetice, cașmir și lână.

Continuăm lista cu rezistența la umezeală. Atât îmbrăcămintea casual de iarnă, cât și îmbrăcămintea sport de bărbați trebuie să îți ofere protecție la precipitații. Gecile de iarnă pentru bărbați au o membrană exterioară tratată hidrofob cu rol de respingere a apei pentru confort sporit în orice condiții.

Un alt detaliu important este croiala îmbrăcămintei de bărbați. Aceasta trebuie să îmbine libertatea de mișcare cu respirabilitatea corpului și susținerea de care ai nevoie în timpul sportului. În plus, croiala îmbrăcămintei de iarnă pentru bărbați contribuie și la izolarea termică a corpului și menține o temperatură optimă.

Cât despre stilul preferat, poți opta fie pentru îmbrăcăminte versatilă, fie pentru îmbrăcăminte sport pentru bărbați. Hainele sport sunt special create pentru a maximiza confortul în timpul activităților fizice și se adaptează mai greu unui stil casual. În timp ce îmbrăcămintea clasică de iarnă pentru bărbați poate fi purtată în orice moment al zilei, oferindu-ți protecția de care ai nevoie în sezonul rece.

Cum alegi încălțămintea de bărbați în sezonul rece

O ținută de iarnă nu ar fi completă fără încălțămintea de bărbați potrivită. Dacă în cazul îmbrăcămintei pentru sezonul rece accentul cade pe confort termic, când alegi încălțămintea de iarnă trebuie să fii atent la talpa ghetelor și protecția pe care ți-o oferă la fiecare pas. Iată care sunt cele mai importante trei criterii:

Primul detaliu important este talpa încălțămintei de iarnă pentru bărbați. Trebuie să fie suficient de groasă încât să te protejeze de temperaturile scăzute, dar în același timp să fie și antiderapantă pe suprafețe alunecoase. Stabilitatea piciorului pe zăpadă este influențată de calitatea tălpii încălțămintei de bărbați.

Rezistența la umezeală și impermeabilitatea materialului exterior influențează confortul general la fiecare pas. Atât încălțămintea casual, cât și încălțămintea sport de bărbați pentru iarnă trebuie să fie realizată din materiale rezistente și calitative, printre cele mai bune fiind pielea naturală.

Interiorul încălțămintei de bărbați pentru iarnă își pune amprenta asupra confortului termic. Pentru protecție termică la temperaturi scăzute, verifică dacă modelul de ghete sau cizme are un interior căptușit inclusiv pe talpă. Astfel, confortul de la exterior este completat de cel de la interior pentru mai multă încredere la fiecare pas.

Ești pregătit să înfrunți temperaturile scăzute de iarnă? Aplică criteriile de mai sus pentru alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei de bărbați pentru sezonul rece.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

România, lovită de vijelii și caniculă. Furtunile au făcut prăpăd în mai multe județe din țară. Avertizarea ANM
România, lovită de vijelii și caniculă. Furtunile au făcut prăpăd în mai multe județe din țară. Avertizarea ANM

Vijelii și caniculă, așa am putea descrie vremea din ultimele 48 de ore de la noi din țară.