(P) 5 modele de brățări personalizate care te vor face să strălucești

bratari

Se zice că un gest face cât o mie de cuvinte! Același lucru ar putea fi spus și despre o bijuterie, mai ales dacă aceasta este personalizată în funcție de povestea celui care o poartă, de stilul și de amintirile sale.

Dacă reușești să găsești o brățară unică, care să îți vină de minune, nu vei mai dori să te desparți de ea și o vei purta în fiecare zi, indiferent de moment sau de ocazie. Pentru bijuterii finuțe, care pot fi asortate cu ușurință la orice ținută, alege magazinul BijuBox, unde vei găsi o gamă variată de produse.

Iată doar câteva exemple de bratari personalizate din care poți să te inspiri pentru a crea accesoriul perfect pentru tine!

Brățări cu nume

Din categoria de brățări personalizate la modă, cele cu numele celei care le poartă sunt la mare căutare. Discrete, dar de impact, acestea oferă o notă de personalitate ținutei tale. Literele așezate elegant au un aspect plăcut și creează un accesoriu indispensabil pentru orice femeie rafinată.

Poți opta pentru bijuterii personalizate din argint 927, un etalon indică puritatea acestui metal, sau pentru cele din aur 24K, o alegere foarte la modă. Alege ceea ce ți se potrivește și poartă-ți numele cu mândrie.

Brățară cu pandantiv pentru proaspetele mămici

Indiferent dacă tu ai devenit mamă sau dacă este vorba de prietena ta cea mai bună, aceste brățări personalizate nu pot lipsi din cutia de bijuterii a unei proaspete mămici. Pe pandantivul în formă de piciorușe de bebeluș poate fi gravat numele copilașului și data lui de naștere, devenind astfel simbolul unei amintiri de neprețuit.

Poartă-l de fiecare dată când vrei să îți exprimi dragostea maternă sau dăruiește-l cuiva care tocmai a întâmpinat un nou suflețel în sânul familiei sale. O astfel de bijuterie personalizată va fi păstrată ani la rând și va fi purtată de fiecare dată cu mult drag.

Brățară cu semnul infinitului

Când te gândești la brățări personalizate la modă, nu poți trece cu vederea bijuteriile care includ semnul infinitului. Elegante și gingașe, ele pot fi asortate cu succes la orice ținută. Pe acestea, poți grava numele tău, al cuiva special, inițiale sau un mesaj pe care vrei să îl iei cu tine „la infinit”.

Brățară din argint și cristale Swarovski

Dacă ești o persoană rafinată, cu bun gust, care apreciază luxul, nu trebuie să ratezi acest tip de brățări personalizate, care înfățișează două inimioare, una realizată din cristale Swarovski 100% originale și o inimioară din argint sau aur.

Forma inimii din argint poate fi plină sau decupată. Brățara poate fi personalizată cu un text ales de tine, care să reprezinte cuvinte care îți dau o stare de bine și care te duc cu gândul la cele mai plăcute sentimente din viața ta.

Brățări cu fotografie

La BijuBox, ai posibilitatea să creezi brățări care să includă imaginea cuiva drag. Dacă nu poți să fii tot timpul alături de persoana care ți-a furat inima, comandă o brățară personalizată cu fotografia acesteia. Pe spatele imaginii, poți grava numele vostru, o dată specială sau un motto superb.

De asemenea, îi poți dărui celui la care ții o brățară cu poza ta. Astfel, vei știi că, oriunde merge, te va purta în inima lui și, desigur, la încheietura sa.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă