Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer filmat în Suceava când depășește în curbă și întâlnește o mașină. „Mi se fâlfâie”

Un şofer a fost filmat pe un drum din judeţul Suceava când încearcă să depăşească pe linie continuă un camion, într-o curbă strânsă, fiind la un pas să producă o tragedie, relatează Monitorul de Suceava.

Şoferul a fost filmat în urmă cu câteva zile pe un drum din judeţul Suceava, încercând în repetate rânduri să depăşească un camion. În cele din urmă, şoferul depăşeşte camionul pe linie continuă, într-o curbă strânsă la dreapta. Pe sens opus vine o altă maşină, impactul fiind evitat doar pentru că şoferul acesteia încetineşte şi trage pe dreapta cât de mult îi permite strada.

Un şofer îi atrage atenţia, prin staţie, celui care a depăşit pe linie continuă că l-a filmat, iar acesta îi răspunde "Mi se fâlfâie de fimarea ta". Discuţia între cei doi şoferi continuă într-un limbaj agresiv, conform înregistrării publicate pe internet.

Poliţia Suceava spune că nu poate interveni în acest caz.

Citește și
macara prabusita
Șoferul mașinii zdrobite de macara este în stare critică. Cum a scăpat teafăr al doilea șofer

"Conform legislaţiei rutiere, contravenţie la regimul rutier se constată doar în mod direct de către poliţistul rutier sau cu aviz de poliţie rutieră, iar mijloacele de probă sunt preluate doar prin mijloace tehnice omologate. Asfel că în acest caz, abaterea rutieră săvârşită poate rămâne nepedepista", a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult