Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul jurnalistului saudit ar fi fost descoperit. Cine a făcut anunțul

Trupul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi ar fi fost găsit pe fundul unei fântâni aflate pe proprietatea consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, a anunțat liderul Partidului Patriotic turc, Vatan.

Pe de altă parte, președintele Recep Erdogan a infirmat această informație, declarând că trupul jurnalistului este, în continuare, de negăsit. 

Autoritățile turce nu au confirmat zvonul lansat de Dogu Perincek, potrivit mirror.co.uk.

Șeful Vatan a declarat că părți din trupul jurnalistului saudit au fost descoperite pe fundul unei fântâni aflate pe teritoriul consulatului Arabiei Saudite din Istanbul.

De asemenea, surse citate de Sky News afirmă că părți din trupul victimei ar fi fost găsite în grădina locuinței consulului general al Arabiei Saudite.

Citește și
Jamal Khashoggi.
Saudiții spun că nu "vor lăsa piatră neîntoarsă" în cazul jurnalistului ucis

Informațiile au fost făcute publice, înainte ca președintele Erdogan să anunțe că „va dezvălui purul adevăr despre cazul morții jurnalistului Khashloggi”.

Erdogan a cerut, marți, Arabiei Saudite să facă publice informațiile despre locul în care se află corpul lui Khashoggi şi cine sunt vinovații, scrie și Business Insider.

"Unde este corpul lui Jamal Khashoggi? Nimeni nu știe nimic până acum", a declarat președintele Turciei.

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, marţi, că există indicii puternice care arată că asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a fost plănuită şi că acesta a fost ucis „într-un mod sălbatic”, scrie Reuters, citat de News.ro.

Erdogan, vorbind în faţa membrilor partidului său AK în Parlament, a declarat că i-a transmis regelui Salman al Arabiei Saudite că este incompetent consulul său de la Istanbul şi că va fi trimis înapoi în ţara sa. Erdogan a adăugat că cele 18 persoane arestate în Arabia Saudită în legătură cu asasinarea sunt aceleaşi persoane identificare şi de serviciile secrete turce.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult