Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un omagiu adus actorului Paul Walker s-a transformat într-un scandal cu bătăi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fanii lui Paul Walker - starul filmelor din seria "Furios şi iute" - s-au adunat zilele trecute în parcarea unui hipermarket din California, să-i aducă un omagiu în ziua când ar fi împlinit 45 de ani.

Numai că totul s-a transformat în haos - de la drifturi nebune, până la agenți de securitate bătuți și huligani care au sărit pe capota unei mașini de patrulă.

Numeroase filmuleţe postate pe rețelele de socializare surprind scene de haos, în locul în care ar fi trebuit să se desfășoare o ceremonie de comemorare a lui Paul Walker - protagonistul din primele filme ale seriei "Furios și iute".

Fanii s-au adunat în parcarea unui hipermarket dintr-o suburbie a Los Angeles-ului. Şi, imediat, au început demonstraţile cu drifturi, motoare turate, cauciucuri încinse și... 'topite' pe asfalt.

Citește și
diesel
Noul film Fast and Furious a fost lansat. Ce actrita s-a alaturat productiei si care sunt scenele dedicate lui Paul Walker

Spectacolul cu cai putere a dus mulțimea în delir și i-a împins pe unii la acte de huliganism. Indivizii surescitați au sărit la bătaie când au apărut doi agenți de securitate.

În înregistrările video se observă câțiva huligani care bat cu sălbăticie un agent de securitate. Îl lovesc cu pumnii și picioarele, iar alți tineri abia reușesc să-l scoată pe bietul om dintre bătăuși.

Cu chiu cu vai, angajatul companiei de securitate reușește să se urce în camioneta lui, deja șifonată serios, și încearcă să plece de acolo.

Dar alți vandali sar pe capotă și lovesc parbrizul cu picioarele. Situaţia s-a calmat abia când au început să se audă sirenele poliţiei. În acele momente, majoritatea celor de faţă s-au făcut nevăzuţi.

Acum, întreaga poveste e subiect de anchetă. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult