Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Franks si pantofii gauriti. Cum a comentat oficialul de la FMI incidentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Seful delegatiei FMI a renuntat la pantofii rupti, cu care a fost surprins in fotografii, in vizita la palatul Cotroceni. Ba mai mult decat atat, Jeffrey Franks a vorbit luni nu numai despre taxe si impozite, dar si despre acest incident jenant.

Expertii americani anunta ca au incheiat cu succes, prima runda de negocieri, din noul acord, pe care autoritatile de la Bucuresti, l-au semnat cu Fondul Monetar International, si Comisia Europeana. Seful delegatiei FMI mizeaza pe o crestere economica de 1,5% anul acesta, si de numai 3,5% in 2012. Jeffrey Franks a vorbit dimineata despre taxe, salarii, dar si despre pantoful rupt in talpa, cu care s-a dus in vizita, la Palatul Cotroceni.

Jeffrey Franks nu s-a aratat niciodata foarte preocupat de latura vestimentara. Luni a tinut totusi sa precizeze, amuzat, ca a renuntat la pantofii rupti in talpa cu care s-a dus la intalnirea cu presedintele Traian Basescu.

"Astazi mi-am schimbat pantofii", a spus Jeffrey Franks, seful delegatiei FMI, in spirit de gluma.

Asa ca si-a facut aparitia intr-o pereche de mocasini din piele maro, "asortati" la un costum negru, camasa alba si cravata rosie. Si acestia erau insa tociti la varfuri, semn ca omului nostru ii place mult mersul pe jos. Stilul "Jeffrey Franks" i-a uimit pe multi dintre ministrii nostri, obisnuiti cu ceasuri scumpe, cravate de matase si masini de lux.

Citește și
Jeffrey Franks, FMI
Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a pus la punct PNL-ul

Americanul stie insa prea bine ca nu haina il face om. A absolvit nu una, ci trei universitati de top: Princeton, Harvard si Oxford. Si, inainte sa vina aici, a mai lucrat in Peru, Bolivia, China, Ecuador, Somalia, Paraguai si Ucraina.

Intalnirea la care Jeffrey Franks a fost surprins cu un pantof gaurit in talpa a avut loc sambata, la Palatul Cotroceni. Situatia este insa cu atat mai jenanta, cu cat vorbim despre un personaj care gestioneaza milarde de euro si despre care se presupune ca are venituri suficiente ca sa arate impecabil.

FOTO. Franks de la FMI, Gavroche cu pantofii rupti la Cotroceni

Basescu: Am iesit din recesiune, asta nu inseamna veselie

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult