Horoscop: Conjuncția Jupiter – Uranus, eveniment astrologic care se produce odată la 14 ani. Ce urmează pentru zodii

horoscop luna plina
Shutterstock

În astrologie, Jupiter este cunoscut drept marele benefic, planeta expansiunii, abundenței și aduce oportunități și șanse. Uranus este planeta schimbărilor bruște, libertății, revoluției, surprizelor neașteptate și originalității.  

Pe 21 aprilie 2024 se formează o conjuncție între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus deschide un ciclu de 14 ani, de dezvoltare și expansiune, în care va fi nevoie de schimbarea concepțiilor. În domeniul de viață unde se formează această conjuncție, respectiv în casa astrologică guvernată de Taur, apar oportunități de a face o schimbare semnificativă.

Pentru a valorifica oportunitățile aduse de această conjuncție (alăturare) este nevoie să acționăm. De asemenea, să fim pregătiți pentru evenimente cu impact, răsturnări de situații și surprize neașteptate, care pot duce într-o direcție nouă.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de conjuncția dintre Jupiter și Uranus din zodia Taur:

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec,conjuncția dintre Jupiter și Uranus aduce oportunități financiare, care pot veni brusc, de la o idee originală, pe care nativii o pot valorifica. De asemenea, nu sunt excluse surprize sau cheltuieli neprevăzute, dar și discuții privind banii la comun cu partenerul sau alte persoane.

Taur/ Ascendent în Taur

Pe nativii Taur, conjuncția dintre Jupiter și Uranus îi încurajează să fie deschiși, să se elibereze de limitări, să se redescopere și vor fi ajutați de planul astral, care le scoate în cale oportunități. Viața nativilor poate lua o întorsătură bruscă și în planul personal, dar și-n cel profesional. Taurii deschiși unei schimbări, vor avea parte de o realizare mare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și spiritualității și poate veni cu revelații, conștientizări și o vindecare, mai ales acelora care au suferit în planul relational. De asemenea, apar oportunități neașteptate în carieră, oferte și propuneri tentante, dar și de schimbare de statut.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se perfectează în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Apar oportunități prin prieteni, o colaborare sau un job nou, se mărește cercul de prieteni cu persoane, care îi pot ajuta să se afirme.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul carierei, imaginii și statutului personal și anunță oportunități în aceste domenii, de schimbare bruscă a direcției. Nativii Leu se pot pune mai mult în valoare, printr-o idee originală sau un proiect creativ.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul călătoriilor, studiilor, credințelor și convingerilor, spiritualității și nativii pot avea schimbări bruște în viziunea asupra vieții, privind principiile. De asemenea, Fecioarele pot să facă progrese într-un proiect personal, să înțeleagă o situație de familie, să aibă experiențe neașteptate într-o călătorie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul avantajelor materiale, a vieții intime și transformărilor profunde și pot să vină oportunități financiare prin încheierea unor parteneriate. Și partenerul de viață poate avea realizări în sfera financiară, să intre în posesia unor bani, bunuri de o valoare mai mare, a unei moșteniri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se fomează în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale și aduce progrese și oportunități, dar și schimbări bruște în aceste domenii. Posibil să vină niște câștiguri neașteptate de la familie sau din administrarea unor bunuri imobiliare, dar nu sunt excluse surprize neprevăzute legate de o mutare sau achiziționarea unui imobil.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Apar oportunități profesionale, dar și surprize neașteptate, iar direcția profesională se poate schimba brusc. Nativii Săgetător sunt invitați să coopereze cu schimbările, să fie flexibili.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unor abilități. Capricornii pot începe brusc o poveste de iubire sau au loc răsturnări de situație în relația actuală. De asemenea, se poate cultiva o pasiune sau să apară o sursă neașteptată de bani.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul asociat casei, vieții de familie, relațiilor cu părinții, bazelor emoționale și patrimoniului. Pentru că este implicat Uranus, guvernatorul nativilor, Vărsătorii pot rezolva, printr-o soluție inovatoare, o problemă mai veche legată de casă și familie. Planurile de viitor se pot schimba brusc sau să apară situații neașteptate de direcție în familie.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se formează în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, interacționării și deplasărilor. Posibil Peștii să fie mai deschiși, să se exprime mai ușor, să treacă peste un blocaj. De asemenea, vin vești sau informații, care îi pot lua prin surpridere, care pot avea legătură cu activitatea profesională, o promovare sau un job nou.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte

A fost un weekend plin pentru cei care iubesc să citească și au ajuns la Bookfest, unul dintre cele mai mari târguri de carte de la noi, organizat în Capitală.  

Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării
Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării

Peste 60.000 de turiști s-au bucurat în acest weekend de vremea bună de pe litoral, mai mulți ca anul trecut în primul weekend din iunie.

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat
Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.