Cum iubesc zodiile de foc și de aer. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt cei mai înflăcărați iubiți

Cum iubesc zodiile de foc si aer
Shutterstock

Persoanele născute în zodii de foc - Berbec, Leu și Săgetător - fac primul pas într-o relație, pentru că focul insuflă curaj, inițiative și dinamism.

Persoanele născute în zodii de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt atrase de persoane cu care pot interacționa liber, să împărtășească informații, idei și opinii.

Cum iubesc nativii zodiilor de foc: Berbec, Leu și Săgetător

Nativii Berbec se pot îndrăgosti la prima vedere și cer atenție totală din partea perechii de viață. De asemenea, Berbecii se vor asigura că partenerii sunt loiali, au parte de surprize de la aceștia și așteaptă să primească aceeași pasiune pe care o oferă ei.

Berbecii sunt geloși și caută parteneri care să fie dependenți de ei din punct de vedere afectiv. Relațiile pe care le construiește nativul din zodia Berbec aduc pasiune și întâlnirile se desfășoară intens.

Berbecii au nevoie de apreciere, motivare și încurajare, dar și de acțiune în relație, pentru a nu se plictisi, asumându-și de multe ori riscuri sau aruncându-se cu capul înainte, fără să mai anticipeze anumite situații.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Berbecii sunt compatibili cu celelalte semne de foc, Leu și Săgetător, dar și cu semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Nativii Leu sunt interesați să strălucească în relație, să fie puși în valoare. La fel ca nativii Berbec, Leii își doresc ca partenerul să fie loial, să îi aprecieze și admire.

De asemenea, au o mare nevoie de a domina și de a fi în centrul atenției. Leii sunt generoși și așteaptă, la rândul lor, generozitate, le place să iubească, să fie îndrăgostiți și își doresc să fie adorați.

Leii sunt compatibili cu celelalte semne de foc: Berbec și Săgetător, dar și cu semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Nativii Săgetător au nevoie de independență în relație și nu vor să dea prea multe explicații. Sunt interesați de aventuri noi, să experimenteze. Săgetătorii sunt mereu pregătiți să înceapă relații noi, pentru că își doresc să progreseze la nivel emoțional și spiritual.

Cum poți cuceri un nativ Săgetător? Discută și pleacă cu el în aventură, caută să îi aduci ceva nou, să te dezvolți alături de el! Dacă relația stagnează, îl pierzi și va căuta în continuare ceva superior, care să îl ajute să evolueze.

Săgetătorii sunt compatibili cu celelalte semne de foc: Berbec și Leu, dar și cu semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Cum iubesc nativii zodiilor de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

Nativii Gemeni sunt interesați să comunice, să schimbe idei și sunt atrași de persoane, care să îi stimuleze din punct de vedere intelectual. Viața sentimentală a nativului Gemeni este mereu dinamică. Chiar dacă își găsește un partener, care să îi îndeplinească nevoile, îi va fi greu să se oprească și va avea nevoie de schimbare, de ceva care să îi trezească în permanență interesul.

Nativii Gemeni sunt compatibili cu celelalte zodii de aer: Balanță și Vărsător, dar și cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Nativii Balanță sunt interesați de aspectul fizic. Partenerul trebuie să fie atrăgător și senzual. Nativii sunt romantici și le place să pregătească terenul, prin crearea unei atmosfere frumoase. Zodia Balanță este mereu în căutarea echilibrului, iar nativii Balanță ar putea să fie instabili din punct de vedere afectiv, să-și caute echilibrul. De asemenea, Balanțele pun preț pe cadouri și sunt impresionate de valoarea acestora.

Nativii Balanță sunt compatibili cu celelalte zodii de aer: Gemeni și Vărsător, dar și cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Nativii Vărsător sunt originali, nonconformiști și independenți în dragoste, pentru că Vărsătorul este o zodie a libertății și a spiritului liber. Vărsătorii sunt interesați să împărtășească cu partenerul aceleași idealuri și credințe, să exploreze și sunt mai mult preocupați de a lega o prietenie cu partenerul de cuplu.

Nativii Vărsătorsunt compatibili cu celelalte zodii de aer: Gemeni și Balanță, dar și cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
Horoscop lunar cu Neti Sandu pentru august 2023: Toate zodiile sunt influențate de Venus retrograd
Horoscop lunar cu Neti Sandu pentru august 2023: Toate zodiile sunt influențate de Venus retrograd

A venit rândul Leului să preia frâiele zodiacului, așa că Neti Sandu, într-o discuție cu Andreea Marinescu, ne explică ce ne așteaptă cu această zodie de foc la conducere.  

Recomandări
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine).  

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.

ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”
ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio.