Ce cadou să cumperi de Ziua Îndrăgostiților potrivit zodiei partenerului. Vezi idei de cadouri de Dragobete

cadouri de dragobete
Shutterstock

Pe măsură ce Ziua Îndrăgostiților se apropie, cosmosul se aliniază pentru a ne ghida în alegerea cadourilor perfecte pentru parteneri. Fiecare semn astrologic are calități, preferințe și energii unice.

În funcție de zodia partenerului, puteți selecta cadouri care rezonează cu cei dragi la un nivel mai profund.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cunoscuți pentru spiritul lor plin de foc și aventuros, indivizii Berbec apreciază experiențe îndrăznețe și incitante. Ia în considerare planificarea unei escapade spontane de weekend, organizarea unei activități pline de adrenalină sau surprinderea lor cu echipament sportiv personalizat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul, un semn de pământ, apreciază lucrurile frumoase din viață. Optează pentru o experiență senzuală, cum ar fi un curs de gătit gourmet, o retragere de weekend confortabilă sau o bijuterie sau artă de înaltă calitate. Cadourile practice și luxoase vor vorbi la nivelul naturii lor stabile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pentru Gemeni, energici și comunicativi, gândește-te la cadouri care le stimulează mintea și încurajează interacțiunea socială. O abonare la o revistă interesantă, o aplicație de învățare a unei limbi străine sau bilete la un spectacol de comedie sau o noapte de trivia ar fi perfecte.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Indivizii Rac pun preț pe conexiunile emoționale și confortul casei. Ia în considerare un album foto sincer, o pătură confortabilă sau o cină gătită acasă pentru a-i face să se simtă apreciați. Orice rezonabil cu latura lor sentimentală va fi apreciat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii iubesc să fie în centrul atenției și apreciază gesturile grandioase. Planifică o noapte romantică, oferă-le o lucrare de artă personalizată sau surprinde-i cu bilete la un eveniment glamuros. Orice subliniază individualitatea și regalitatea lor va face inima lor să trosnească de bucurie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele apreciază cadourile practice și gândite. Optează pentru instrumente de organizare, o zi la spa sau un caiet frumos. Orice se potrivește nevoii lor de ordine și autoîngrijire va fi primit cu bucurie.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele prosperă în echilibru și frumusețe. Ia în considerare o bijuterie elegantă, o cină romantică sau bilete la un concert de muzică clasică. Gestiuni atent gândite care îmbunătățesc simțul lor al armoniei și esteticii vor cuceri inimile lor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt indivizi pasionali și misterioși. Alege un cadou care reflectă intensitatea lor, cum ar fi o carte profundă și semnificativă, o experiență cu temă de mister sau o piesă senzuală de lenjerie intimă. Orice atinge latura lor enigmatică va fi apreciat.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii au dragoste pentru aventură și explorare. Ia în considerare planificarea unei excursii de drumeție, oferă-le un voucher de călătorie sau surprinde-i cu echipament pentru activități în aer liber. Cadourile care se conformează naturii lor libere și optimiste vor fi bine primite.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii apreciază practicitatea și ambiția. Optează pentru un accesoriu de afaceri de înaltă calitate, un curs de dezvoltare profesională sau o unealtă bine realizată. Orice se aliniază cu gândirea lor orientată către carieră va fi prețuit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru unicitatea lor și dragostea pentru inovație. Ia în considerare un gadget ciudat, o experiență futuristă sau bilete la o expoziție tehnologică. Cadourile care se conformează naturii lor excentrice și progresiste vor aduce zâmbetul pe față.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt visători și imaginați. Alege cadouri care să le amplifice creativitatea, cum ar fi materiale de artă, o carte de poezie sau o bijuterie visătoare. Orice atinge latura lor romantică și mistică va fi prețuit.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Şaptesprezece pistoale, fără serie şi fără muniţie, găsite într-un camion care încerca să intre în România
Şaptesprezece pistoale, fără serie şi fără muniţie, găsite într-un camion care încerca să intre în România

Şaptesprezece pistoale de calibrul 9 milimetri, fără serie şi fără muniţie, au descoperite într-un camion care încerca să intre în ţară pe la Calafat. Şoferul, cetăţean străin, nu a putut prezenta documente pentru arme şi a fost reţinut.

VOYO ți-a pregătit trei filme de excepție. Intră acum în cont și află ce poți viziona săptămâna aceasta
VOYO ți-a pregătit trei filme de excepție. Intră acum în cont și află ce poți viziona săptămâna aceasta

Trei filme de excepție sunt săptămâna aceasta disponibile pe VOYO. Intră chiar acum și urmărește Darkness of Man (2024), Knives Out (2019) și Jexi (2019).

Gheretele de la Aeroportul Otopeni cu sandvișuri de 55 de lei, închise de ANPC. Prețuri colosale, cu jeg inclus
Gheretele de la Aeroportul Otopeni cu sandvișuri de 55 de lei, închise de ANPC. Prețuri colosale, cu jeg inclus

ANPC a închis 11 puncte de lucru și a dat amenzi de peste 367.000 de lei printre gheretele nou-deschise de pe Aeroportul Otopeni, care vindeau sandvișuri cu 55 de lei și merdeneaua cu 20 de lei. În ciuda prețurilor uriașe, acestea erau pline de jeg.  

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă