Carnea „crescută” în laborator, produsă de o companie americană. Cotlet de porc și rasol de vită, la recipient

×
Codul embed a fost copiat

În viitorul nu chiar îndepărtat, oamenii vor putea să cumpere cotlet de porc și rasol de vită din... laborator, nu de la măcelărie.

Cel puțin asta și-a propus o companie americană care, în locul unei ferme, folosește un laborator pentru a produce carnea pentru friptură.

Cercetătorii prelevează celule de la animale, pe care le ajută să se dezvolte și să crească în recipiente speciale, unde primesc nutrienți și proteine.

Potrivit reprezentanților companiei, produsul final arată la fel ca bucățile de carne din magazine.

Alți oameni de știință sunt însă sceptici și consideră că această metodă... SF nu va putea fi dezvoltată la scară largă.

Citește și
Brian Johnson
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
VIDEO. Cine e primarul care are doar 10 clase, a candidat de unul singur și are o poveste de viață specială
Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare

„Sate de bine”, partea a II-a. Educația în natură! E principiul după care funcționează în Occident și mai ales în țările nordice învățământul.

De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”

Un bărbat supranumit „Regele Ficatului” trăiește de 20 de ani precum oamenii din urmă cu cu câteva secole și susține că se simte mai bine ca niciodată. Are un regim alimentar strict și consumă cantități impresionante de carne crudă în fiecare zi.

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie
Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Recomandări
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei

Președintele maghiar Viktor Orbán și șeful NATO, Jens Stoltenberg, au ajuns la un acord, după o zi de negocieri "dificile".  

Val de refinanțări la Prima Casă în aprilie și mai. Decizia luată de Finanțe pentru a face față procedurii în timp util
Val de refinanțări la Prima Casă în aprilie și mai. Decizia luată de Finanțe pentru a face față procedurii în timp util

Începând de săptămâna trecută Ministerul Finanțelor a decis modificarea procedurii de refinanțare a creditelor de tip Prima Casă, informează instituția. 

România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă
România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă

România se află într-o poziție tristă în topul risipei alimentare din Uniunea Europeană, ocupând locul 1, cu o cantitate estimată de 2,5 milioane de tone aruncate anual. Mâncatul sănătos este un pas important în combaterea risipei alimentare.