Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

×
Codul embed a fost copiat

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Sunt preparate vegetale, dar cu gust de carne. Cum, de ce şi unde găsim hrana viitorului, aflăm la iLikeIT.

Iulia Ionescu: „Am găsit și oul făcut din plante, iată cum arată recolta, planta, care ajunge să fie vândută în supermarketuri sub formă lichidă, este sub forma unui ou bătut deja, și tu doar pui în tigaie oul, dacă îl putem numi așa, și iată, poți face o omletă, și am văzut că jurnaliștii din SUA și din Asia chiar au făcut niște experimente, au fost în restaurante și au gustat ambele variante și nu și-au putut da seama de diferență. Deci este o fasole la bază, care împreună cu alte condimente, să spunem, poate duce la acest gust de ou. Și am mai găsit și somonul făcut în laborator, un alt experiment foarte interesant, gândiți-vă că într-o fermă de somon durează cam 3-4 ani să crești o recoltă care chiar poate fi considerată utilă pentru restaurante și pentru piață în general, și băieții aceștia, americani și ei, au găsit o variantă de a face această carne de somon în laborator, practic sunt niște celule luate tot de la pești pe care ei le multiplică, și împreună cu alte substanțe, reușesc să pună pe masă un somon făcut în laborator care, se pare că ar avea același gust.”

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”

iLikeIT. Hrana viitorului se prepară în laborator, chiar în zilele noastre. Și ce alt exemplu să analizăm, decât faimosul burger, atât de iubit în România.

iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal
iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgerii sau cârnații sută la sută vegetali, dar cu gust de carne, sunt la mare căutare acum și în România.

Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului
Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului

Ar putea sa fie insectele hrana viitorului? Aceasta a fost intrebarea la care au fost invitati sa raspunda mai multi elevi si studenti spanioli.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.