Poliţist din Bucureşti, bătut cu pumnii și picioarele la Tecuci. Motivul agresiunii

Poliţist din Bucureşti, bătut cu pumnii și picioarele de doi bărbați la Tecuci
Pro TV

Un poliţist din Bucureşti a fost bătut cu pumnii şi picioarele de doi indivizi în timp ce se afla în timpul liber, la volanul mașinii sale, în localitatea Tecuci, din Galați.

Marți seară, tânărul polițist de 34 de ani se deplasa pe o stradă din Tecuci, în momentul în care o persoană a aruncat cu un obiect în mașina sa.

Coborând pentru a vedea ce s-a întâmplat, polițistul a fost atacat de doi indivizi, care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

”În momentul in care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Ordine Publică Tecuci şi luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori care au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei”, a transmis comisar-şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Agresosorii, de 41 şi respectiv 28 de ani, ambii din Tecuci, sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violenţe, ei fiind reținuți.

Citește și
Gheorghe Dinca, Caracal
Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă "casa ororilor" din Caracal nu sunt ale Alexandrei
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

În cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au antecedente penale.

News.ro notează că surse din anchetă susţin că bucureşteanul ar fi fost atacat după ce agresorii ar fi observat în autoturism cascheta de poliţist.

Potrivit Mediafax, se pare că agresorii i-ar fi reproşat tânărului de 34 de ani modul în care a intervenit Poliţia în cazul Caracal. Între agresori şi poliţist au existat mai multe replici, inclusiv acuzaţii legate de intervenţia poliţiştilor în cazul Caracal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Mama Luizei:
Mama Luizei: "După 4 luni de la dispariţie, noi nu ştim încă dacă este vie sau moartă"

Declaraţie cutremurătoare a mamei Luizei Melencu, tânăra dispărută în 14 aprilie şi despre care se presupune că a fost victima lui GHeorghe Dincă.

Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă
Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă "casa ororilor" din Caracal nu sunt ale Alexandrei

Autorităţile au anunţat miercuri rezultatele raportului preliminar al legiştilor privind resturile de oase găsite în pădurea în care Dincă susține că ar fi aruncat trupul carbonizat al Luizei

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă