Luna Plină în zodia Gemeni pe 27 noiembrie. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii simt cel mai intens evenimentul

Luna plina astrologie
Shutterstock

Pe 27 noiembrie 2023 se formează Luna Plină din zodia Gemeni. Zodiile care vor simți cel mai intens acest fenomen astral sunt: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

La modul general, Luna Plină anunță o finalitate, încheierea unei etape, concluzii și decizii importante. Arhetipul Gemeni este despre comunicare, gândire, nevoia de înțelegere a unor lucruri și cunoaștere.

Luna Plină din zodia Gemeni activează axa Gemeni (comunicarea) - Săgetător (credințe, convingeri, principii) și anunță un moment favorabil pentru a exprima ce este important, pentru a ne susține convingerile și sistemul de valori.

Ce aduce Luna Plină din zodia Gemeni pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și negocierilor. Informații care apar în preajma evenimentului astral îi vor determina pe nativi să ia decizii privind sfera profesională. Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor, într-un aspect strâns cu Nodul Sud (karma), Berbecii s-ar putea să aibă parte de evenimente care să le aducă în cale foste iubiri, să fie nevoie să clarifice niște lucruri în planul sentimental.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul banilor, pe care nativii îi câștigă din muncă, din activități de creație. De asemenea, se activează și sectorul stimei de sine și valorilor. Cu Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin Casa muncii și în legătură strânsă cu Nodul Sud (karma), este posibil să apară evenimente la serviciu care să îi determine să-și dea mai multă valoare. Se pot încheia contracte, să încaseze sume importante de bani, dar pot la fel de bine să rupă un contract, să intervină o situație peste care nu mai pot trece.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Gemeni le activează casa personalității și vor fi vedetele acestui fenomen astral. Posibil să se încheie o relație sau un parteneriat, dar la fel de bine, în urma eforturilor, să înregistreze un succes sau să realizeze că este momentul să meargă mai departe pe un alt drum și în relație, dar și în planul profesional. Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii le aduce în cale persoane din trecut cu care nu au încheiat o relație karmică și evenimentele care au loc s-ar putea să îi determine să ia decizii radicale.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Gemeni le activează sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Posibil Racii să întâmpine niște probleme, o criză de comunicare, la serviciu sau în relațiile profesionale, să se încheie un capitol, niște vești să îi determine să schimbe direcția. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, se află în tranzit prin casa vieții de familie și formează un aspect strâns cu Nodul Sud (karma), ceea ce indică evenimente în familie, care le pot schimba perspectiva asupra vieții.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul prietenilor, proiectelor de viitor și viața socială. Posibil să aibă loc încheieri de etape într-un proiect, dar și într-o relație sentimentală sau se poate trece la următorul nivel. Criza de comunicare, care poate să apară, le aduce Leilor importante lecții privind comunicarea și transmiterea, înțelegerea informațiilor, mai ales că Venus, micul benefic, în aspect strâns cu Nodul Sud (karma) reactivează comunicarea cu cineva din trecut.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Gemeni se formează pe sectorul imaginii, statutului și carierei și anunță încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Se poate încheia un parteneriat profesional, dar se poate deschide un altul. Dacă intervine o situație de criză, Fecioarele sunt invitate la dialog, pentru că numai așa vor reuși să gestioneze situația. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, în aspect strâns cu Nodul Sud (karma) în casa banilor și a valorilor/stimei de sine, vine să le atragă atenția că este nevoie să se valorifice mai mult și în relație, dar și în planul profesional.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul asociat dezvoltării profesionale, schimburilor și experienței din carieră, sistemul educației superioare, principiile/credințele și lărgirea orizonturilor. Posibil să apară o criză de comunicare, de înțelegere a unor lucruri sau un eveniment care să îi determine să schimbe o situație în planul relațiilor, dar și-n activitatea profesională.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul avantajelor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariul și sectorul relațiilor și intimității. Posibil să aibă loc o negociere importantă la serviciu sau nativii să încerce să obțină mai mulți bani dintr-o activitate profesională. S-ar putea și-n planul intim să apară o criză în cuplu, pe care nativii vor trebui să știe să o gestioneze, altfel pot avea loc rupturi.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Gemeni activează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde pot avea loc încheieri de etape, concluzii, culegerea roadelor sau o ruptură. Venus, guvernatoarea Casei muncii, se află într-un aspect strâns cu Nodul Sud (karma) semn că pot apărea situații limită într-o relație de prietenie sau sentimentală.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Gemeni activează casa muncii și sănătății. Venus, micul benefic, se află într-un aspect strâns cu Nodul Sud (karma) în casa carierei. Prin urmare evenimentele care vor avea loc la Luna Plină au legătură cu munca și activitățile profesionale, se culeg roade, au loc încheieri de etape sau se finalizează un proiect profesional. Revin oferte mai vechi, iar nativii negociază, însă recomandarea astrelor este să analizeze bine propunerile.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Gemeni activează planul sentimental, al relației cu copiii, privind un proiect de creație sau valorificarea unei pasiuni, de pe urma căreia nativii pot obține beneficii financiare. Poate avea loc o criză în planul sentimental, decizii, încheieri de etape sau trecerea la un alt nivel. Comunicarea este importantă și chiar dacă există viziuni diferite, o criză apărută ar putea să rezolve un conflict mai vechi.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Gemeni dinamizează sectorul vieții de familie, căminului, relației cu părinții. Fenomenul astral poate aduce evenimente în familie: decizii, o mutare, o tranzacție imobiliară, o criză de comunicare declanșată de niște informații neașteptate. Posibil nativii să schimbe o direcție și în planul profesional, pentru că Luna Plină se află față în față cu Soarele și Marte din casa activităților profesionale.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune
Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune

Horoscop 11 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să ne bucurăm de susținere din partea unor oameni care ne apreciază, în timp ce pe alții o să-i convingem mai greu să fie cooperanți.

Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu
Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu

Horoscop 10 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să avem o stare de spirit bună, poate și pentru că facem, în sfârșit, pace cu noi înșine și o să alegem lucruri care vi se potrivesc.

Recomandări
Secetă extremă în România. Meteorologii vorbesc despre un fenomen îngrijorător. Oamenii își fac rezerve de apă
Secetă extremă în România. Meteorologii vorbesc despre un fenomen îngrijorător. Oamenii își fac rezerve de apă

Deși suntem abia la începutul verii, ne confruntăm deja cu secetă extremă. În sudul și estul țării au secat fântânile, iar în unele localități oamenii au restricții pe timpul zilei la apa curentă, așa că prețuiesc fiecare picătură.  

Alianța PSD-PNL a primit aproape jumătate din voturi la alegerile europarlamentare. Ce arată datele BEC
Alianța PSD-PNL a primit aproape jumătate din voturi la alegerile europarlamentare. Ce arată datele BEC

Rezultatele centralizate până acum de Biroul Electoral Central confirmă că PSD și PNL au adunat împreună 70 la sută dintre voturile pentru primarii și consilierii locali.

Rusia a lansat un atac cu rachete şi drone asupra Kievului. Alertele de raid aerian au durat mai multe ore în toată Ucraina
Rusia a lansat un atac cu rachete şi drone asupra Kievului. Alertele de raid aerian au durat mai multe ore în toată Ucraina

Rusia a lansat, miercuri dimineaţă, un atac cu rachete şi drone asupra Kievului, informaţiile preliminare arătând că nu au existat răniţi sau pagube în capitala ucraineană, a anunţat armata ucraineană, transmite Reuters.