Horoscop 7 mai 2019. Zodia care are va face o vizită în cabinetul unui medic

×
Codul embed a fost copiat

Provocări azi. O să putem ataca frontal o situaţie şi să ne dăm tot interesul s-o lichidăm, ca să n-o facem pe bucăţele, ci o dată şi bine. Vibraţia zilei este 7 şi o să-nțelegem adevărul din subtext.

TAUR
Se poate să semnaţi un contract de colaborare şi să vă asiguraţi un venit suplimentar constant. O să faceţi rost de nişte bani în plus şi poate-o să vă ocupaţi şi de voi în perioada care urmează să vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la o sală de sport, la stilist.

GEMENI
E posibil să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să vă cucerească definitiv, cu felul de a fi şi să vă şi căsătoriţi. Apar noutăţi, adevărate provocări şi o să daţi drumul unor proiecte la care visaţi de multă vreme şi o să vă relansaţi în carieră.

RAC
O să vă contacteze cineva care vrea să vă dea ceva de lucru şi se pare c-o să vă intereseze oferta. E posibil să vă treziţi cu un disconfort şi să trebuiască să vă faceţi o programare la medic, să vedeţi ce se-ntâmplă şi cum să-l eliminaţi, să vă puteţi ocupa de toate treburile curente.

LEU
Poate se organizează o ieşire în străinătate şi o să vă convină destinaţia şi poate vă ocupaţi şi voi de cazare, transport. O să v-alegeţi o echipă cu care să realizaţi diverse proiecte şi de serviciu şi personale, ca să vă puneţi în funcţiune nişte resurse pe care nu le-aţi exploatat pân-acum.

Citește și
horoscop Neti Sandu
Horoscop 5 mai 2019. Zodia care are o întâlnire extrem de importantă
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

FECIOARĂ
O să puteţi legaliza un act şi să recuperaţi nişte bunuri, să vă consolidaţi statutul profesional. Se pare că vi se încredinţează o muncă la care vă pricepeţi şi o să vă fie apreciată ca atare, să luaţi bani şi o să fie un salt în carieră.

BALANŢĂ
O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care o fi trecut peste nişte neînţelegeri pe care le-aţi avut la un moment dat şi o să puteţi continua o relaţie. O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi să vă întemeiaţi o familie, iar dacă n-aveţi unde să locuiţi aceasta va fi prima problemă pe care-o veţi rezolva.

SCORPION
Poate vă bate gândul să vă aşezaţi la casa voastră, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi o să daţi de persoana potrivită. Se poate să negociaţi un contract şi să nu vă hotărâţi imediat să daţi răspunsul şi abia după ce vă consultaţi cu nişte persoane competente o să vă daţi ok-ul.

SĂGETĂTOR
Se poate să recuperaţi o căsnicie, o prietenie la care n-aţi vrea să renunţaţi pentru că sunt valoroase. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri ca să aveţi rezultate şi mai bune la serviciu şi poate nu-i convingeţi din prima, dar nici nu trebuie să vă lăsaţi păgubaşi.

CAPRICORN
Se poate acutiza o problemă de sănătate dac-o s-o ignoraţi total şi-o să vă coste de-o să vă usture - la portofel. Se poate să daţi o sumă importantă de bani pe ceva pentru casa , ori locuinţă în sine e de achitat, dar pentru asta poate cereţi un credit unei bănci.

VĂRSĂTOR
Poate angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă instaleze ca să fie totul funcţional. O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar pune capăt unui conflict şi v-aţi putea vedea de program, să drămuiţi timpul liber cum se cuvine.

PEŞTI
E posibil să cheltuiţi o sumă mare de bani ca să achitaţi o rată sau o fi o taxă şcolară consistentă, ori plătiţi ceva la notariat. Poate faceţi un tur de orizont să vizionaţi nişte locuinţe în care-aţi vrea să vă mutaţi sau deja aţi arvunit nişte meseriaşi care să vă construiască o casă.

BERBEC
Se poate s-aveţi un examen, să daţi concurs şi să vă dovediţi competențele într-un domeniu - cu descărcare de adrenalină. O să vă ocupaţi şi de maşină, s-o duceţi în servis sau vreţi să vă luaţi alta fie nouă, fie la mâna a doua, în funcţie de câţi bani aveţi sau vă mai luaţi ceva ustensile de uz casnic.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 6 mai. Zodiile care vor face un salt în carieră
Horoscop 6 mai. Zodiile care vor face un salt în carieră

O s-avem un interes poate şi mai mare pentru bani, ca să facem rost de ei şi să-i cheltuim cu măsură, că nu mai vrem să ne împrumutăm.

Horoscop 5 mai 2019. Zodia care are o întâlnire extrem de importantă
Horoscop 5 mai 2019. Zodia care are o întâlnire extrem de importantă

O zi foarte frumoasă. O s-avem parte de momente surprinzătoare şi vom încheia tot într-o notă festivă această vacanţă de sărbători.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.