Horoscop 11 august, cu Neti Sandu. Capricornii fac mișcări îndrăznețe cu banii din cont

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 august, prezentat de Neti Sandu. Vești bune, azi. Avem energie și o stare de spirit bună spre foarte bună și să profităm la maximum, că cine știe când ne mai întâlnim cu așa ceva.

Vibrația zilei este 11 și un sâmbure de-ntelepciune o să ne fie de-ajuns că să luăm o decizie cu care să ne schimbăm viață în bine.

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 LEU


O să achitați rate, facturi, datoriile curente și o să vă rămână și pentru distracție să dați o fugă pe undeva. O să faceți rost de niște bani în plus și poate va oferiți un respiro la sfârșit de săptămâna să vedeți marea sau poate căutați umbra muntelui.

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 FECIOARĂ


Poate apelați la un împrumut bancar ca să consolidați locuința, să va luați alta, s-o construiți cu forțe proprii, poate. Încep să se adune și la voi banii în cont și o să vă orientați spre un concediu că să mai uitați de treburi, vă mai îngrijiți și de sănătate și o să fie perfect.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români


HOROSCOP 11 AUGUST 2021 BALANȚĂ


Întrevedere cu cineva care tot speră să fiți împreună și dacă și voi sunteți liberi de contract o să evaluați situația, să vedeți ce simțiți. Apar noutăți pe mai multe fronturi și o s-aveți parte de rezolvări că vine susținere de la astre și o să fiți stăpâni pe situație, să fiți încrezători.

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 SCORPION

Poate plecați împreună cu grupul într-o excursie, c-aveți multe în comun cu cei din gașca respectivă și o să vă sincronizați. Vi se fac oferte de colaborare, dar voi puteți încerca și pe cont propriu, c-aveți idei, forță, sunteți razbătători și o să vă descurcați frumos.


HOROSCOP 11 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR


E cineva care vă admiră de la distanță și o să se-apropie, își face curaj și e de văzut dacă încurajați relația sau nu. Vă faceți planuri cu bătaie lungă, c-aveți niște obiective de atins și or să v-ajute niște oameni și-o să vă fie mai ușor așa, scurtați timpul și efortul.

 

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 CAPRICORN

 

Poate faceți o mișcare îndrăzneață cu banii din cont și o să-i investiți cu cap, că o să vă ghidați după ce vă spune intuiția și poate și experiența - și ea va conta. O să mai plecați pe ici, pe colo, că sunt indicii de călătorie încă vreo lună și ceva, asta ca să vă puteți deconecta.

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR

O să vă recuperați banii care-au tot întârziat dacă faceți demersurile necesare ca să-i atenționați pe cei care vi-i datorează. Apar oferte de lucru și o să alegeți ceva care să coincidă cu timpul vostru liber ca să nu fie din cale-afară de obositor și să vă și placă, pe cât posibil.

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 PEȘTI

Poate ieșiți la cafea cu cineva care vrea să vă cunoască mai bine, să poată verifica mai de-aproape compatibilitatea. E o perioadă bună pentru reactualizarea actelor, ca să nu ratați o afacere, o plecare că v-au expirat niște permise, și să adunați la dosar toate actele pentru o angajare.


HOROSCOP 11 AUGUST 2021 BERBEC

O să reluați o relație care obosise, la un moment dat și o să puneți mai multă culoare și o să dați dovadă de empatie cu partenerul de cuplu. Se-anunță bani și o să vă descurcați cu cheltuielile, o s-aveți și cu ce să plecați câteva zile pe undeva, că nu e de stat acasă, dacă mai aveți vreo bucățică de concediu.


HOROSCOP 11 AUGUST 2021 TAUR

E posibil să luați niște bani și să mai completați lipsurile de prin casă, c-ați tot amânat achiziționarea unor obiecte de uz casnic. O să va acordați și vouă un plus de atenție și o să cultivați un hobby că să va-ncarcati, frumos, sufletește, și poate și vindeți ceva din ce lucrați în particular.

 

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 GEMENI

O problema sufletească, din trecut, revine, ca să vedeți dacă mai e de actualitate sau voi v-ați găsit, deja, pe altcineva. Voi o să desfășurați niște activități paralele și poate faceți rost de bani, deși s-ar putea să fie doar pentru delectare, fără un scop comercial.

 

HOROSCOP 11 AUGUST 2021 RAC


Poate-o să porniți într-o excursie, c-aveți mai multe locuri de vizitat, și de poposit pe la niște cunoștințe. Se poate să plecați în vacanță c-aveți o ofertă de la prieteni, rude, fie mergeți împreună, fie va duceți la unii dintre ei că v-așteaptă în alt oraș din țară, sau din afară.
 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune
Horoscop 11 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță vești bune

Horoscop 11 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să ne bucurăm de susținere din partea unor oameni care ne apreciază, în timp ce pe alții o să-i convingem mai greu să fie cooperanți.

Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu
Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu

Horoscop 10 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să avem o stare de spirit bună, poate și pentru că facem, în sfârșit, pace cu noi înșine și o să alegem lucruri care vi se potrivesc.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă