(P) Tot ce trebuie să știi pentru a te convinge că merită să urmezi un curs la Profa de Conta

advertorial
StirilePROTV

Nu este niciodată prea târziu pentru perfecționare profesională sau chiar pentru o schimbare de carieră.

Pentru a avea rezultatele dorite este important să îți placă ceea ce faci, iar dacă pentru tine contabilitatea este o pasiune nevalorificată, o poți transforma cu ușurință în profesie, chiar dacă nu ai niciun fel de experiență în domeniu.

Tot ce trebuie să faci este să te folosești de toate instrumentele de pregătire pe care le ai la dispoziție, iar Profa de Conta îți vine în ajutor cu multiple cursuri de contabilitate la care te poți înscrie chiar acum.

Profa de Conta te așteaptă cu 5 module adaptate nivelului tău actual de pregătire

Imediat ce intri pe site vei observa că ai acces la cinci cursuri pe care le poți urma, fiecare având un grad de dificultate diferit. Patru dintre acestea au în vedere contabilitatea financiară, cu toate tainele și provocările pe care le ascunde, în timp ce ultimul se adresează celor interesați de salarizare și administrarea de personal. Astfel, indiferent dacă ești începător, avansat sau pasionat, vei găsi cel puțin un modul potrivit pentru tine care să te ajute să descoperi toate informațiile de care ai nevoie, fără să pierzi timp repetându-le pe cele care le știi deja.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Poți opta pentru participarea fizică sau online

Timpul limitat nu trebuie să fie o piedică în calea dezvoltării tale profesionale, de aceea Profa de Conta îți permite să participi la ore chiar și de acasă sau de la birou, prin intermediul sesiunilor online. Acestea vin cu avantajul faptului că la finalizarea fiecărei ședințe vei primi o înregistrare integrată, plus teste de evaluare a cunoștințelor dobândite. Pe de altă parte, întâlnirile fizice cresc nivelul de interactivitate, lucru care îți oferă șansa să iei contact direct cu situații reale ale lumii în care urmează să profesezi. Oricare ar fi alegerea ta, ai garanția faptului că la final vei fi cu un pas mai aproape de idealul profesional pe care vrei să îl atingi.

Cursurile se bazează pe practică, dublată de teorie

Dacă în majoritatea proceselor de învățare accentul era pus pe multă informație fără corespondent clar în practica, abordarea Profei de Conta este exact contrariul. Mai exact, vei începe cu cele mai comune concepte și proceduri contabile, însă mare parte din curs se va concentra pe modul în care poți folosi aceste informații în exercitarea profesiei, utilizând instrumentele pe care le ai la dispoziție pentru a preîntâmpina diferite erori. În acest mod după ce finalizezi cursul, vei fi pregătit să ții piept tuturor situațiilor dificile. Vei ști exact ce ai de făcut în fiecare caz, fără a dobândi un volum mare de informații care să stârnească confuzie și care să fie neclar.

Fiecare modul necesită o investiție minimă pe care o recuperezi rapid

Prețul pe care îl plătești pentru fiecare modul în parte este net inferior câștigurilor pe care le vei avea în momentul în care începi să aplici tot ce ai învățat. Cu alte cuvinte, investiția în propriile abilități va fi amortizată în cel mai scurt timp. Cu doar 350 de Euro plus TVA, vei avea acces la fiecare detaliu despre ceea ce este și presupune contabilitatea la nivel înalt, dar și ce proceduri și instrumente ai la dispoziție pentru a-ți exercita profesia, în limita unui curs de 10 ore, împărțit în două zile.

Profa de Conta reprezintă partenerul ideal către care să te orientezi atunci când îți dorești un pas înainte în cariera. Poți pune bazele viitorului tău cu ajutorul cursurilor la care ai acces aici!

 

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă