(P) Premieră de la Flanco: Black Friday extins - campania se desfășoară între 21 octombrie și 30 noiembrie

flanco black friday
StirilePROTV

Black Friday este, pentru mulți, un prilej perfect pentru a face acele cumpărături consistente, tocmai pentru că este acel moment din an când reducerile sunt, într-adevăr, consistente.

Electronicele și electrocasnicele sunt primele pe lista de cumpărături a românilor, însă, de pe aceasta nu lipsesc nici articolele vestimentare, piesele de mobilier și decorațiunile sau chiar produsele cosmetice.

În sprijinul și spre bucuria și confortul cumpărătorilor, Flanco desfășoară campania de reduceri de Black Friday pentru o perioadă prelungită, de aproape o lună și jumătate.

 

La ceas aniversar, Black Friday extins la Flanco: 21 octombrie - 30 noiembrie

Compania se numără printre pionierii acestei campanii, lansând pentru prima oară oferta de Black Friday cu 11 ani în urmă, în 2011. De-a lungul timpului, retailerul s-a adaptat la nevoile publicului atât prin expansiunea ofertei de produse, cât și a perioadei de desfășurare. Dacă cei mai mulți retaileri comprimă perioada celor mai consistente reduceri, Flanco alege din nou, în 2022, să o extindă. Pe de o parte, acesta este un avantaj pentru cumpărători, care vor avea mai mult timp la dispoziție să ia o decizie de cumpărare informată. Pe de altă parte, în acest fel, retailerul își propune să reducă presiunea de pe umerii companiilor de curierat și a celor care lucrează în acest domeniu.

Citește și
Deseuri
Deșeurile de echipamente electronice conțin substanțe periculoase. Ce asociații le preiau gratuit pentru reciclare
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Perioada în care se va desfășura Flanco Black Friday în 2022 este 21 octombrie - 30 noiembrie. În ceea ce privește livrarea, poți opta pentru ridicare personală de la oricare dintre cele peste 3200 de locații EasyBox sau din magazin, dar și pentru livrarea produselor de către o firmă de curierat.

De asemenea, Flanco îți oferă posibilitatea să achiziționezi orice produs în rate, cu dobândă zero, prin cardurile de cumpărături sau de credit emise de băncile partenere, dar și prin cardul tău de salariu. Ratele extinse sunt un alt avantaj pe care compania îl oferă clienților; acestea se traduc printr-un credit 100% online, pe loc, în limita unei sume de 2.000 de lei și a patru rate fixe fără dobândă.

Perioadă extinsă și pentru retur, în magazinele Flanco și online

Dacă, de regulă, perioada în care magazinele acceptă returnarea produselor, din varii motive, se limitează la 30 de zile calendaristice, Flanco plusează și în acest sens și le oferă cumpărătorilor posibilitatea să se răzgândească timp de 45 de zile. Indiferent de motivele pentru care vrei să schimbi un produs - dacă nu ești mulțumit de felul în care acesta arată sau, pur și simplu, ai găsit o variantă superioară din punct de vedere calitativ care s-ar încadra în bugetul tău - o poți face oricând în acest interval, indiferent dacă ai comandat online de la Flanco sau ai făcut achiziția dintr-unul dintre punctele de desfacere.

Serviciul Flanco Retur 45 de zile este disponibil deopotrivă pentru persoane fizice și juridice, cu condiția ca returul să fie inițiat de către titularul bonului fiscal sau al facturii.

Ce poți cumpăra de Black Friday de la Flanco?

Obiceiurile de cumpărare în perioada Black Friday se îndreaptă, de regulă, către investiții mai mari și produse care, prin specificații superioare, aduc beneficii precum confortul și economia cumpărătorilor. Electrocasnicele mari precum mașinile de spălat, frigiderele, cuptoarele și plitele sau mașinile de spălat se numără printre cel mai bine vândute produse de Black Friday, alături de electrocasnicele pentru bucătărie (roboți de bucătărie, mașini de făcut pâine, aparatele pentru procesarea alimentelor, cafetiere și espressoare), dar și de categorii de produse precum aspiratoarele sau televizoarele.

Tot în categoria Black Friday bestsellers intră și gadgeturile premium; telefoanele smart iPhone și Samsung, laptopurile, tabletele, smartwatch-urile, căștile și sistemele audio vor beneficia, la Flanco, de reduceri consistente în următoarea perioadă.

Iar dacă vrei să faci tranziția către un mijloc de transport alternativ în viitorul apropiat, urmărește și ofertele pentru trotinete electrice și hoverboards vor fi la fel de prietenoase cu portofelul tău cum sunt și cu mediul!

Black Friday - oferte pentru branduri de top

Dacă ai ajuns la o concluzie după ce ai comparat noile telefoane smart de la Apple și Samsung, indiferent care e aceasta, te vei bucura de oferta Flanco de Black Friday. Dacă vrei să îți achiziționezi electrocasnicele pentru noua locuință sau să le înlocuiești pe cele uzate, trebuie să știi că oferta Flanco va include branduri precum Bosch, Arctic, Beko, LG, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi și multe altele.

Indiferent dacă vorbim despre un nou smart TV cu diagonala perfect adaptată dimensiunilor camerei, despre o mașină de spălat vase, despre un nou blender care să te susțină în adoptarea unui stil de viață mai sănătos sau despre un espressor care să te ajute să îți începi fiecare zi cu o cafea bună și cu zâmbetul pe buze, Flanco îți vine în ajutor cu o varietate de produse și branduri de top, la prețuri cu discount consistent, de Black Friday, în perioada 21 octombrie - 30 noiembrie. Profită de ofertă și alege-ți de pe acum favoritele!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 8 motive să cumperi electrocasnice second-hand
(P) 8 motive să cumperi electrocasnice second-hand

Cumpărăturile second-hand sunt deja o tradiție și chiar un obicei încurajat în majoritatea țărilor civilizate.

Deșeurile de echipamente electronice conțin substanțe periculoase. Ce asociații le preiau gratuit pentru reciclare
Deșeurile de echipamente electronice conțin substanțe periculoase. Ce asociații le preiau gratuit pentru reciclare

Românii sunt printre europenii care păstrează electronice și electrocasnice deşi nu le mai folosesc. Specialiștii au estimat greutatea acestor deșeuri la aproape 20.000 de tone.

Dezghețarea frigiderului: când este necesară pentru ca acesta să consume mai puțin curent electric
Dezghețarea frigiderului: când este necesară pentru ca acesta să consume mai puțin curent electric

Frigiderul face parte din clasa aparatelor electrocasnice care consumă cea mai multă energie, asta pentru că este pornit 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.