(P) Holze, sau de ce ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate ?

holze
Pro TV

Dacă doriti să începeti să înlocuiți ferestrele și ușile locuinței, vă veți confrunta cu două opțiuni diferite: standard sau customizate.

Deși ferestrele și usile standard sunt deseori opțiuni mai accesibile, la un preț mai mic, o să vă aratăm în continuare de ce ar trebui să luați serios în considerare ferestrele ți ușile din lemn stratificat natural personalizate.

Beneficiile ferestrelor cu geam termopan personalizate

 

Eficiența energetică

Comparativ cu acele ferestre din lemn stratificat customizate, variantele standard oferă o personalizare insuficientă atunci cand vine vorba despre forme și dimensiuni. În plus, tind sa fie mai puțin eficiente din punct de vedere energetic. Există o mulțime de factori care contribuie la eficacitatea lor totală - cum ar fi factorul U, coeficientul de câstig de căldură solară, precum și alte valori energetice. Ca să găsiti ferestere ce pot răspunde tuturor acestor cerințe, poate fi extrem de complicat.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Pentru că ferestrele standard sunt disponibile în anumite forme și dimensiuni, este posibil să nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Când nu există o potrivire exactă între dimensiunea ferestrei standard și fereastra de înlocuit, spațiul liber creat poate compromite calitatea lucrării și etanșarea. Asta poate duce la facturi mai mari la curent. În schimb, atunci când alegeți ferestre din lemn stratificat natural customizate, puteți fi sigur de eficiența energetică deosebită.

Durabilitate

Dacă ați cumpăra ferestre standard, care nu s-ar potrivi perfect, ar trebui să faceți modificări în structura casei, pentru a vă plia proiectul pe modelele oferite. Comandând ferestre din lemn stratificat customizate nu veți avea niciodată această problemă. Ele sunt facute pentru a se potrivi cu locuința dumneavoastră și nu invers.

De asemenea, ferestrele customizate sunt fabricate din materiale dure, rezistente, care vor aduce siguranța întregii familii și care vă vor ajuta să economisți bani timp de mulți ani. Pentru ca au o calitate mai bună decât ferestrele standard, cele customizate sunt și mai usor de întreținut.

Design placut

Customizarea ferestrelor nu se oprește doar la dimensiune și stil. Ferestrele personalizate din lemn stratificat pot avea o varientate foarte mare de culori, feronerie, grilaje, cadre, texturi. Alegeți ce se potrivește mai bine casei dumneavoastră. Pentru a crea un aspect și mai atrăgător, unic, puteți solicita producatorului detalii decorative, cum ar fi sticla cu model sau modele divizate.

Ce avantaje au ușile din lemn stratificat customizate?

 

Aspect și caracteristici unice

Puteți alege ceva simplu sau puteți opta pentru modele elegante. Atunci când vă decideți pentru usi din lemn stratificat customizate, posibilitățile de stil și aspect sunt practic nesfârșite. Doriți vitralii? Ușile din lemn cu vitraliu aduc esteticul și valoarea în prim plan. Alegeți dintr-o serie de texturi care să se potrivească cu locuința. Doriți uși cu modele structural din lemn? Puteți opta pentru uși pline cu modele cu gravuri sau lemn personalizat. De asemenea, puteți încorpora în design detalii arhitecturale unice și sticla cu diferite caracteristici.

Eficienta energetică

Ca și în cazul ferestrelor din lemn stratificat customizat, ușile personalizate oferă o eficiență energetică sporită. Un plus suplimentar de izolare este minimizarea transferului fonic. Practic, nu vă mai deranjează zgomotul din exterior. Inclusiv sticla decorativă a ușii poate fi certificată energetic.

Mai multă sigurantă

Ușile exterioare ale casei reprezintă prima linie de apărare împotriva hoților și altor elemente. De aceea, nici nu ar trebui să vă gândiți la varianta de a comanda o ușa ieftină. Alegeți în schimb o ușă din lemn stratificat customizată, puternică, bine lucrată, pentru ca familia dumneavoastră să fie protejată.
Ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate
Holze vă oferă sisteme integrate de tamplarie pentru construcții și renovări locuințe. Vă aducem în atenție lemnul stratificat datorita nobilității sale. Aceste ferestre personalizate comunică natural si se integrează perfect.

Utilizăm materiale minerale pentru a realiza pe comandă ferestre și uși, plecând de la proiectul de arhitectura întocmit de proiectant. Tinem cont de toate specificațiile dumneavoastră, lucrăm cu feronerii customizate, în sistem integrat, cu aceleași texturi și cromatici în aceeași locuință. Experiența îndelungată și proiectele de anvergură realizate pâna acum ne recomandă.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă