(P) Bicicleta eliptică vă ajută să vă tonifiați chiar și în timpul pandemiei

bicicleta
StirilePROTV

Această perioadă cu restricții a reprezentat cu siguranță pentru toți un obstacol, mai ales pentru persoanele pasionate de fitness și sport care, în timpuri normale, frecventează sălile de fitness și activitățile de grup.

Însă, cei care au ținut să continue să facă mișcare, chiar și în ciuda faptului că locuiesc la bloc sau nu pot sa iasă din casă la orice oră doresc, au optat pentru o bicicletă eliptică.

O bicicletă eliptică este o bicicletă staționară care se găsește mai ales în sălile de sport și centrele de antrenament. Oferă un antrenament pentru întregul corp și este foarte eficientă la tonifierea șoldurilor, coapselor, gambelor, abdomenului și umerilor.

Bicicletele eliptice au avantajul suplimentar de a vă permite o poziție verticală în timpul antrenamentului, lucru dovedit că maximizează pierderea în greutate. Majoritatea sesiunilor de antrenament de o oră vă permit să consumați în jur de 750-1000 de calorii în funcție de greutate, vârstă, nivel de antrenament și sex.
Bicicletele eliptice sunt deosebit de utile și utilizatorilor cu anumite probleme medicale, care ar prezenta în mod normal un risc mai mare de accidentare, însă ale căror mișcări sunt în permanență controlate biomecanic de mișcarea de elipsă a aparatului.

 

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro


Un alt tip de antrenament deosebit de plăcut și în spații de interior este cel pe o bicicleta de cycling. Cu ajutorul bicicletei de cycling mișcarea poate deveni distractivă și atrăgătoare pentru toți membri familiei. Te poți antrena relaxat și de plăcere, sau poți să îți împingi limitele spre performanță, alegerea este doar a ta, iar tehnologia cea mai avansată cu care este echipată bicicleta de cycling de interior te susține în oricare direcție vrei să o folosești.

Cea mai nouă bicicletă de interior, Technogym Bike, duce antrenamentele de cycling la un alt nivel. Cu Technogym Bike vă puteți antrena în cadrul claselor transmise în direct de la cele mai prestigioase studiouri de fitness partenere din întreaga lume sau în cadrul unor antrenamente disponibile la cerere, oricând și oricum doriți. De asemenea, puteți alege canalul media preferat în funcție de durata sesiunii, muzică sau antrenament.

Folosind Technogym Bike vă puteți antrena și conecta cu comunități de utilizatori din întreaga lume, dar puteți alege și trasee virtuale de antrenament care să vă cufunde într-o experiență extraordinară, cu peisaje de vis, precum pantele Alpilor.

Cu o astfel de bijuterie tehnologică de wellness, spațiul de acasă dedicat fitnessului va fi proiectat astfel încât Technogym Bike să devină un element elegant de mobilier integrat și, în același timp, o „piesă de valoare”. Linia elegantă, materialele sofisticate și conectivitatea totală fac spațiul de wellness din propria locuință să devină unul funcțional, frumos de privit, pentru ca fiecare antrenament să fie plăcut și exclusiv.

Ce să luăm în considerare atunci când ne antrenăm cu o bicicleta?

 

Volumul antrenamentului - Volumul antrenamentului reprezintă numărul de repetări și numărul de seturi pe care le faceți pentru fiecare parte a corpului. Este recomandabil să faceți exerciții mai puțin intense dacă executați un număr ridicat de seturi.

Nutriție - Nutriția este importantă pentru a determina cât de mult ar trebui să vă antrenați cu bicicleta de cycling. Este important să corelați ceea ce și cât mâncați la volumul total de mișcare. Când vă hrăniți corpul cu alimente precum proteine slabe, carbohidrați complecși și grăsimi benefice, vă veți putea antrena într-un ritm mai rapid. De asemenea, veți putea să vă recuperați mai repede, ceea ce înseamnă că vă puteți antrena mai eficient.

Intensitate - Intensitatea presupune cât de mult vă lucrați mușchii. Cu cât aplicați mai multă presiune asupra muschilor, cu atât ar trebui să vă antrenați mai puțin frecvent. Nu uitați să acordați timp pentru recuperare.

Recuperare - Timpul de recuperare variază de la o persoana la alta și depinde de tipul de activități pe care le desfășurați. Unii oameni se recuperează foarte repede, în timp ce alții se recupereaza mai încet. Nivelul de stres asupra mușchilor va determina cât de repede vă reveniți. Cu cât desfășurați mai multe activități, cu atât veți avea nevoie de mai mult timp pentru a vă recupera între sesiuni.

Suplimente de vitamine și minerale - Suplimentele pot ajuta organismul să se refacă mult mai rapid și complet.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.