stirileprotv.ro
Entertainment
acum 2 luni 19 zile

Sotul Niculinei Stoican este de azi in inchisoare. Ce a declarat cantareata La Maruta

Sotul cantaretei de muzica populara Niculina Stoican, Vasile Stanescu, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca a prejudiciat statul cu sume importante.
Sotul Niculinei Stoican este de azi in inchisoare. Ce a declarat cantareata La Maruta (00:13)

Avocata Paula Iacob a declarat La Maruta ca orice dosar cu multi ani de executat inseamna o durere foarte mare pentru familie, pentru copil: "Eu nu stiu cat e de bine pentru copil sa isi vada tatal care este in inchisoare. Acest efect se va resimti puternic pentru ea (n.r Niculina)".

Povestea de dragoste a Niculinei Stoican a inceput in urma cu 25 de ani, cand, la numai 20 de ani, si-a si gasit jumatatea.

Cei doi au o relatie foarte stransa si, desi stresul dosarului care se judeca de mai bine de 10 ani si-a pus amprenta pe cei doi, Niculina si Vasile sunt extrem de uniti.

Cantareata a vorbit, in exclusivitate, "La Maruta" despre condamnarea sotului sau: "E o perioada grea a vietii mele. Sotul meu nu a fost arestat, ci s-a prezentat singur la inchisoare. Eu nu am fost niciodata anchetata in acest dosar.

Paradoxal, eu acum sunt linistitata pentru ca s- ajuns la o finalitate cu acest calvar. Suntem bine, stim ce ne asteapta de acum inainte, baiatul nostru este bine.

Speram la o alta sentinta, dar daca asa s-a decis ne supunem.

Viata trebuie sa mearga inainte. Este un singur lucuru impotriva caruia nu putem lupta in viata asta: moartea. Eu imi asum tot ce mi se intampla in viata"

Prima pagina pe scurt:
acum 2 ore 34 minute

Lumea vazuta de Vladimir Putin. Ce au inteles americanii din interviul in care presedintele rus a primit 2 mil. de intrebari

acum 1 ora 47 minute

Echipa Stirilor ProTV, in premiera la o misiune NATO deasupra Romaniei. Cum arata avionul AWACS in interior

acum 3 ore 44 minute

"Nu am murit inca". SMS-ul trimis mamei sale de unul dintre cei 300 de pasageri disparuti de pe feribotul scufundat

acum 1 ora 49 minute

Spovedania lui Mazare in asteptarea deciziei din Vinerea Mare. Ce spune despre "caraghioslacul" implicarii fratelui sau