stirileprotv.ro
Actualitate
acum 3 luni 19 zile

Cei patru tineri morti in a treia zi de Craciun, condusi pe ultimul drum de peste 1000 de oameni

Este zi de doliu la Oltenita, iar intreaga comunitate in stare de soc. Mii de oameni au vrut sa le fie alaturi pe ultimul drum celor 4 adolescenti morti in a treia zi de Craciun.
Cei patru tineri morti in a treia zi de Craciun, condusi pe ultimul drum de peste 1000 de oameni (00:38)

Parintii tinerilor au trait astazi cel mai crunt cosmar pe care cineva poate sa-l aiba vreodata: si-au vazut copiii imbracati ca de nunta, dar nu pe drumul spre altar, ci pe cel catre groapa.

Flory, Madalina, Adi si Razvan au plecat astazi impreuna intr-o lume mai buna. Aveau toata viata in fata insa in cazul lor destinul s-a dovedit brutal. Au trait prea putine si au murit prea repede. Parintii i-au imbracat in haine de nunta si si-au luat ramas bun pentru totdeauna.

Peste 1000 de oameni au fost martori la aceste scene sfasietoare.

10 preoti au tinut slujba. Apoi cortegiul s-a indreptat, incet, sub un cer greu si intunecat spre cimitirul orasului. Cunoscuti ori simpli trecatori si-au luat ramas bun in tacere la fiece colt. Drumul celor 4 a fost asternut cu flori.

Flory, Adi, Madalina si Razvan vor ramane prieteni pe vecie. In a treia zi de Craciun, se intalnisera la casa unui cunoscut. Planuia petrecerea de Revelion. Nimeni nu stie ce s-a intamplat seara insa au fost gasit dimineata fata suflare. Au sfarsit intoxicati cu o subtsanta ramasa deocamdata necunoscuta, spun medicii legisti. Rezultatele investigatiilor amanuntite vor fi gata abia peste o luna de zile.

Pe acelasi subiect:
29.12.2013 18:50

Tinerii din Oltenita, intoxicati cu o substanta necunoscuta. Mesajele lasate de prieteni si rude

28.12.2013 19:02

Patru tineri au fost gasiti morti intr-o casa din Oltenita. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Prima pagina pe scurt:
acum 2 ore 53 minute

UPDATE Radu Mazare isi va petrece Pastele in libertate. Primarul Constantei a dansat pe muzica greceasca in asteptarea verdictului

acum 5 ore 59 minute

Final neasteptat pentru o "tranzactie" cu copii in Bulgaria. Si cumparatorii, si vanzatorii erau jurnalisti sub acoperire

acum 3 ore 10 minute

UPDATE ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Fane Mississippi Delta Blues a ridicat sala in picioare. ACUM la PRO TV

acum 3 ore 49 minute

Violatorul care teroriza femeile din Sectorul 3 al Bucurestiului si-a recunoscut, senin, faptele: "Eram baut"