stirileprotv.ro
Actualitate
acum 1 an 1 luna

Stirile ProTv de la ora 19.00, acum live si pe m.stirileprotv.ro

Stirile Pro TV de la ora 19.00 sunt disponibile live si pe mobil, fiind accesibile pentru toti posesorii de telefoane cu o conexiune la internet.

Astfel, la adresa m.stirileprotv.ro, posesorii de telefoane mobile cu o conexiune la internet vor putea urmari live Stirile ProTV de la ora 19.00.

Site-ul celui mai puternic program de stiri din Romania, www.stirileprotv.ro este alaturi si de acei useri care, indiferent unde se afla, acceseaza informatia si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.

Descarca si instaleaza gratuit StirilePROTV pentru iPhone

Pentru ca in fiecare zi au loc evenimente care marcheaza lumea, iar utilizatorii stirileprotv.ro au fost obisnuiti sa fie conectati la informatii in timp real, divizia de Internet a Pro Tv SA lanseaza o aplicatie pentru detinatorii de iPhone.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA GRATUIT APLICATIA!

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din iTunes App Store si permite utilizatorilor sa descopere live pe mobil cele mai importante evenimente ale zilei. In plus, pe langa toate informatiile de ultima ora, acestia au avea acces la numeroase materiale video, articole cu imagini de impact, precum si la transmisiuni live de la cele mai importante evenimente.

Mai mult decat atat, utilizatorii care filmeaza imagini ce pot deveni o stire le pot incarca mult mai rapid, direct din telefon, prin intermediul sectiunii „Fii reporter!”.

Aplicatia este compatibila cu aparatele care au sistemul de operare iOS 4.2.

m.stirileprotv.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care opereaza site-uri de mobile de top din internetul romanesc, precum m.sport.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro.

Pe acelasi subiect:
22.05.2011 18:01

Asistatii social cu vile si masini de lux. Reportaj "Romania, te iubesc!"

22.05.2011 15:43

Teo despre boala: "Am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas"

22.05.2011 10:36

Cel mai activ vulcan din Islanda a erupt. Grimsvotn se afla sub un ghetar

Prima pagina pe scurt:
acum 2 ore 48 minute

DOSARUL LOTERIA. George Copos a cedat nervos in fata unei amanari. Fostul patron al Rapidului a plans in hohote la judecata

acum 1 ora 14 minute

UPDATE Criza in Ucraina. Putin: Actiunile militare ale Kievului vor avea consecinte. Cinci persoane, ucise la Slaviansk

acum 4 ore 3 minute

Imagini rare, de arhiva, cu Bucurestiul anilor '60. Cum era promovata Romania comunista, cu fete sexy la piscina. VIDEO

acum 3 ore 47 minute

Inainte si dupa potop. Imagini primite de la oamenii din satele Romaniei lovite de inundatii