Horoscop 30 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii trebuie să fie atenți cu sănătatea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. Avem răbdare, căutăm soluții, avem grijă de noi și de ai noștri și avem încredere că o să trecem cu bine de toate situațiile cu care nu ne-am mai întâlnit.

Vibrația zilei este 3. Să vorbim, să nu ținem în noi supărarea.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 BERBEC

 

Sunteți inventivi când vine vorba despre bani și o să trageți niște foloase dintr-o muncă temporară, deocamdată. Aveți chef de viață și să începeți lucruri noi care să vă aducă satisfacții, în primul rând bani, să aveți pentru traiul zilnic, să nu ducă familia lipsă de nimic.

 

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 TAUR

 

Citește și
Horoscop 22 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii își refac viața sentimentală
Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii aduc îmbunătățiri locuinței
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Starea de optimism ar trebui să persiste, că aveți voi un plan secret pe care să-l scoateți la momentul oportun și să vă asigurați banii pentru cheltuielile de zi cu zi, și nu numai. Delegați pe cineva din familie să se ducă la magazin după mâncare și mai inventați ceva care să vă scape de plictiseală și stres.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 GEMENI

 

Poate vă amână cineva cu returnarea banilor, dar nu e cazul să-i lăsați așa, insistați să-i primiți, pentru că o să aveți nevoie de ei. Poate știți deja încotro să o apucați de îndată ce se deschid granițele, poate ați aranjat când și unde să vă duceți în interes de afaceri.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 RAC

 

Vi se promite ajutor din țară de undeva și o să aveți alimente și alte produse de care duceți lipsă. E cineva căruia îi pasă de voi. Încheiați o dispută cu un partener de afaceri și alegeți o altă variantă de lucru, de acasă, până când o să reveniți la normal cu munca propriu zisă.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 LEU

 

Optimismul este punctul vostru forte și o să gasiți cea mai bună variantă de a ieși din impas, mai ales că o să fiți ajutați și de alții. O să fie de lucru în mod sigur, o să aveți și bani, poate rămâneți în aceeași formula, dacă totul merge bine. Oricum, să fiți încrezători, pentru că soluții sunt, să putem trăi mai bine.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă luați niște colaboratori care să vă ajute să fiți cu treburile la zi, să începeti poate și alte proiecte, ca să recuperați niște pierderi. Vă trec prin mână niște oferte de lucru și se poate să vă opriți asupra uneia măcar, să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente, pentru că oricum ați redus foarte mult din cheltuieli, din pretenții.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 

Or să vă caute niște prieteni care își fac planuri să vă regrupați de îndată ce o să se termine cu bine toată povestea asta. Se poate să vă treziți cu un telefon care să vă scoată din amorțeală și să vă dea un impuls să lucrați la ceva care să vă ajute să câștigați bani.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 SCORPION

 

Se poate să descoperiți printre mailuri că nu ați achitat niște facturi, dar și că aveți de primit niște bani. Să vă asociați cu cineva care face treaba ca lumea. De la distanță, fiecare își face treaba, vă împărțiți responsabilitățile și o să fie cu succes.


HOROSCOP 30 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care vă vrea înapoi și o să dați un răspuns, pentru că trebuie să fiți și voi de acord, nu? Se pare că o să se ivească din senin o posibilitate ca să vă smulgeți din starea de amorțeală în care intraserăți și o să aveți ce lucre, în colaborare.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să luați niște cursuri online, și tot așa se pot da și examenele, o să tot fiți ocupați. Sunt multe treburi care așteaptă să vă faceți timp pentru ele, se poate să lucrați pentru serviciu, dar sunt și alte lucruri pe care le puteți repara, aranja. Toate calitățile o să le puneți la bătaie.


HOROSCOP 30 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Sănătatea voastră și a familiei să fie atent supravegheată, să fiți în formă, și atenție la felul în care vă alimentați. Să vă interesați de banii pe care trebuia să-i luați mai demult și de cum să faceți rost de alții, pentru ca viața să intre în normal.

HOROSCOP 30 MARTIE 2020 PEȘTI

 

Poate dați un interviu online și o să puteți lucra atunci când o să fie undă verde. Până atunci, răbdare. Idee salvatoare, asta poate apărea din senin, poate e cineva care vă cooptează într-o activitate pe care-o faceți pe rând, nu simultan, și e o posibilitate de a câștiga bani.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 29 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor primi o sumă de bani
Horoscop 29 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor primi o sumă de bani

Horoscop 29 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu mici atenții. Facem cumva să ne dozăm resursele, dăm îngrijorarea la o parte și ne gândim că sigur o să fie bine, că o să ne descurcăm.

Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii aduc îmbunătățiri locuinței
Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii aduc îmbunătățiri locuinței

Horoscop 28 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să facem un exercițiu de generozitate să vedem cum să le oferim celor dragi ceva cu care să le dovedim dragostea noastră.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.