Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Pentru o zodie apar oportunități unice. Ce urmează pentru restul

×
Codul embed a fost copiat

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele două săptămâni din aprilie, la "Vorbește Lumea" de la ProTV.

Perioada 15-30 aprilie 2024 va fi una încărcată de evenimente astrologice, care vor influența nativii în diferite moduri. De la o conjuncție Jupiter-Uranus, eveniment care apare odată la 14 ani, până la revenirea lui Mercur la mișcare directă.

Berbec

Berbecii ar trebui să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă și să își valorifice toate oportunitățile, pentru că această mare conjuncție la ei se situează pe sectorul banilor pe care îi muncesc, banii primiți din salariu. Se poate să li se mărească salariul, pot să negocieze, pot să se angajeze într-un loc nou, dar pe de altă parte să fie conștienți că acum este momentul de a câștiga bani mai mulți pentru ceea ce sunt pregătiți să ofere.

Taur

Pentru Tauri este momentul acela unic în viață. Totul este bazat pe o viziune creativă. Să nu vă aglomerați perioada stând foarte mult, ci să stați cu voi înșivă. Această conjuncție se formează pe Taur, ceea ce înseamnă "eu cu mine", dar "eu din mine" trebuie să născocesc ceva, trebuie să creez ceva și mai mult decât atât, această conjuncție, care este foarte puternică, este foarte magnetică și atrage înspre noi tot ceea ce avem nevoie, mai ales la Taur, că se formează și această Lună nouă.

Gemenii

Pentru Gemeni, vindecările care vin nu neapărat prin soluții miraculoase, ci prin acele tipuri de terapii care lucrează cauzele, subconștientul. Cauzele unor probleme de sănătate sau a unor dezechilibre sunt undeva în subconștientul nostru, în felul nostru de a gândi. Este o perioadă foarte bună pentru vindecare și pentru a găsi pe cineva care să ne îndrume.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Rac

Racii sunt ajutați de o persoană cheie care apare în viața lor și sunt ajutați să facă un pas foarte important, nu doar în carieră, ci și în activitatea lor independentă. Poate este cineva care le creează mai multă încredere. Racul trebuie să deschidă gura, să vorbească despre problemele lui, să ceară ajutorul pentru că, undeva acolo, sunt persoane care îl așteaptă pe Rac să spună ce are de spus și să își manifeste intențiile. Poate vrea să facă un pas în profesie, dar nu are curajul să facă lucrul acesta.

Leu

Pentru Lei, perioada vine nu doar cu oportunități profesionale, ci și cu recunoaștere profesională, iar acei Lei care au senzația, ascultând acest horoscop, că nu are de unde să vină această oportunitate, înseamnă că ei, de foarte multă vreme, stau într-un loc mort, deci trebuie să o ia de la capăt, să se ducă în altă parte, să găsească altceva. Te știi cu un anumit potențial, vezi că nu te valorizează nimeni acolo, gata, s-a terminat, nu mai stăm acolo.

Fecioara

Fecioarele trebuie să spargă un pic o graniță, trebuie să plece în acel necunoscut, deoarece de obicei le este frică. Asta este vorba Fecioarei: "Mi-e frică, mi-e frică de necunoscut, mi-e frică să încerc, mi-e frică că nu știu dacă o să reușească." Păi, dacă nu încerci, nici n-ai de unde să știi dacă o să reușească. Că este vorba de o școală, că este vorba de un drum, de o călătorie, de o vizită, de o invitație, de o schimbare de meserie prin studii, prin a schimba un pic perspectiva, pentru că există o barieră de asta.

Balanța

Pentru Balanțe este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Pot apărea și moșteniri, pot apărea bani din anumite vânzări, oportunități care vin destul de iute. Uranus aduce lucruri așa peste noapte, nu știm că se întâmplă aceste lucruri. Cineva le poate convinge să investească în burse.

Scorpionii

Scorpionii au o șansă de împăcare în aceste două săptămâni, pentru că acolo sunt câteva tensiuni în zona relațiilor, cu condiția schimbării majore. Scorpionul este o zodie a schimbării, adică să batem moneda pe aceeași situație, dar doar așa ca să ne vedem cu saci în căruță nu merge de data aceasta și se poate ajunge într-adevăr la o ruptură.

Săgetător

Pentru Săgetător este o perioadă foarte bună pentru a se ocupa de metabolismul lor, de sănătate, de a schimba o medicație, care poate nu le face foarte bine, de a începe un tratament. Sunt și oportunități foarte bune din punct de vedere profesional. Pe parte profesională, fie că sunt proiecte personale, fie că vin propuneri din altă parte, știu ei mai bine ce este bine pentru ei.

Capricorn

Capricornii dau pe afară talent în această perioadă, chiar dacă ei nu se consideră așa mari artiști. Unii sunt că asta le este meseria, dar pe de altă parte, dacă se simt creativi, să dea drumul imaginației. Și iubirea le intră pe geam la Capricorni. Eu sunt așa, într-o fază de creație, de procreere.

Vărsător

Vărsătorii pot face schimbări de casă, schimbări de domiciliu, află de o oportunitate. Poate lui nu-i stă gândul la o investiție, dar găsește acolo o reducere de Paște. Și pot primi vești că li se mărește familia. Atenție, veștile de multe ori sunt surpriză, de la cine nu te aștepți.

Pești

Dincolo de faptul că ar putea să-și cumpere și o mașină în această perioadă, că este foarte ok, mai ales după acea Lună Nouă, de care o să mai vorbim. Este o perioadă bună pentru revelații, pentru a citi, primesc vești surpriză, e destul de largă plaja posibilităților. Nu în ultimul rând, se pot apuca de o școală, pot primi o autorizație pe care o așteaptă de nu știu când, pot ieși niște acte pe care le voiau de foarte multă vreme.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte

A fost un weekend plin pentru cei care iubesc să citească și au ajuns la Bookfest, unul dintre cele mai mari târguri de carte de la noi, organizat în Capitală.  

Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării
Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării

Peste 60.000 de turiști s-au bucurat în acest weekend de vremea bună de pe litoral, mai mulți ca anul trecut în primul weekend din iunie.

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat
Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.