Carnea „crescută” în laborator, produsă de o companie americană. Cotlet de porc și rasol de vită, la recipient

×
Codul embed a fost copiat

În viitorul nu chiar îndepărtat, oamenii vor putea să cumpere cotlet de porc și rasol de vită din... laborator, nu de la măcelărie.

Cel puțin asta și-a propus o companie americană care, în locul unei ferme, folosește un laborator pentru a produce carnea pentru friptură.

Cercetătorii prelevează celule de la animale, pe care le ajută să se dezvolte și să crească în recipiente speciale, unde primesc nutrienți și proteine.

Potrivit reprezentanților companiei, produsul final arată la fel ca bucățile de carne din magazine.

Alți oameni de știință sunt însă sceptici și consideră că această metodă... SF nu va putea fi dezvoltată la scară largă.

Citește și
Brian Johnson
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare

„Sate de bine”, partea a II-a. Educația în natură! E principiul după care funcționează în Occident și mai ales în țările nordice învățământul.

De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”

Un bărbat supranumit „Regele Ficatului” trăiește de 20 de ani precum oamenii din urmă cu cu câteva secole și susține că se simte mai bine ca niciodată. Are un regim alimentar strict și consumă cantități impresionante de carne crudă în fiecare zi.

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie
Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.